data-src="https://www.go-fishing.dk/wp-content/uploads/2023/02/groenland-300x300.png"
Grønlands Streamer Flue Sortiment
629,00 DKK Tilføj til kurv

Grønlands Streamer Flue Sortiment

629,00 DKK

Only 1 left in stock

Grønlands Streamer Flue Sortiment

Hvis turen går til Grønland efter de flotte og stærke fjeldørred eller Char som de også kaldes. Så skal du være klar med de bedste fluemønstre. Vi ved hvad du skal bruge, da vi her i butikken jævnligt de sidste 20 år har fisket på netop Grønland og besøgt flere forskellige elve på grønlande vestkyst.

Her har vi sammensat det optimale sortiment sammensat af Streamers og et par mindre fluer.

You get:

2 x Moby Dick Loppen – En lille loppe i skrigende farve er altid et godt ES at have med i ærmet, nogle dage hvis fiskene har været i elven længe. Kan denne lille loppe alligevel liste et par fisk ekstra op på dagen.

2 x Flambine White – Hvid og glimmer er altid godt og specielt når solen står højt, har denne flue gjort det godt. Den er belastet så kommer lidt længere ned de steder der er behov.

2 x Woolly Bugger Black/Orange – Der er stort set ikke et sted på kloden denne flue ikke kan fange fisk, så selvfølgelig er den også et must at have med når du fisker på Grønland!

2 x Propel Bugger Purple – Vores propel buggers kan bare noget andre fluer ikke kan! Den lille propel gør det specielt godt i de mere stille flydende pools – Purple til overskyet vejr og aften

2 x Propel Bugger Pink – Vi har ofte set vores Propel Buggers udfiske de fleste andre fluer når fiskene samler sig i de dybe sving og pools. – Pink er farven til de lyse timer midt på dagen.

2 x Magic Bugger Salmon – Denne Wolly bugger har sin helt egen gang som ingen anden flue. Discen i front får fluen til at vrikke afsted og går højt i vandet, hvilket giver de fedeste hug!

2 x Wiggle Worm Flashy Black – Har du ikke før prøvet en wiggle tail flue? Så er det tiden, denne let belastede flue går helt fantastisk i vandet og er perfekt til de overskyede dage og beskidt vand.

2 x Gummi Zonker Pink – Disse lidt vilde fluer med kanin zonker strips, belastning og massere af gummiben giver noget opmærksomhed – Pink er ofte vores to go flue!

2 x Gummi Zonker Black – Nogle gange er disse fluer lidt for meget for fiskene, men andre gange er det netop hvad der skal til for at sætte gang i en flok fjeldørred! – Sort til uklart vand og nattens fisker.

Husk også at se vores store udvalg af Skum fluer til fiskeri på overfladen efter fjeldørred og Artic char. Som ofte er det vi går over til når vi skal have lidt udfordring og de sjove hug hvor fiskene overfalder fluen hele vejen und, og prøver at komme først.. Dette visuelle overflade fiskeri med skumfluer burde alle prøve!

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 days full return
  • 1 - 4 days delivery
  • Betal med MobilePay
Safe and secure E-commerce
width="208"

Reviews

There are no reviews yet.

Vær den første til at anmelde “Grønlands Streamer Flue Sortiment”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.