data-src="https://www.go-fishing.dk/wp-content/uploads/2021/01/Rhino-diamond-sandeel1-300x300.jpg"
Rhino Diamond Sandeel
£99.00 DKK Select options

Rhino Diamond Sandeel

99,00 DKK

Clear

Rhino Diamond Sandeel

Har du nogensinde stået ved vandet, hvor drømmefisken stiger fri af vandet – lige præcis udenfor kastehold? Det har de fleste af os prøvet efterhånden, og efter blyforbuddet indtrådte faldt massefylden på alle vores agn, da hvidmetal, zink og div kombinationer af disse, simpelthen er noget lettere materialer. Faktisk er der ikke mange metaller der er tungere end bly, men Tungsten er. Ulempen ved tungsten er; det er et dyrt materiale, og der er forholdsvis meget spild. Tyske Rhino har trodset mainstream bølgen, og produceret en serie, vanvittigt flotte, tungstens blink i 3 forskellige vægte:

Diamond sandeel 12 g:

28mm! Altså mindre end 3 cm fylder 12g, når man støber i det pureste tungsten. Når massefylden er så høj, så får du en kanon kugle af den anden verden. Uanset om du jagter præmie ørreden der står i midten af put and taken, eller vil fiske hele badekarret på den lange led, så kan Diamond sandeelen nå derhen. Den høje massefylde giver dig også nogle fantastiske muligheder, for at fiske søens dybe partier, som sjældent bliver fisket ellers. Måske din drømmefisk står dernede og venter?

Ubetinget det vildeste du kan putte på din lette spinnestang – ikke et decideret UL blink, men fylder væsentligt mindre end de klassiske UL agn.

Diamond sandeel 18 g:

Den klassiske kyst størrelse. Uanset om du går på fjordens bløde bund, eller du vælter rundt i yderkystens glatte sten, så kan 18 grams versionen finde en fisk til dig. Den lille størrelse gør den fantastisk som en kutlinge og/eller brislinge imitation. Samtidig forbliver den så lille, at de fleste kystfluer virker voldsomme i forhold til. Uanset hvor meget vi understreger det, vil du stadig måbe når du ser hvor små de her er.

Diamond sandeel 21 g:

Projektilet til din yndlings kaste kanon. Så nemt kan 21 grams versionen af diamond sandeelen beskrives. De 21 gram er fordelt på under 5 cm, hvilket åbner op for en masse spændende muligheder. Det åbenlyse er selvfølgelig havørred fiskeriet, som blinket er designet til. Den kan holde sig nede – selv i store bølger, og de fede UV farver syner af meget, selvom blinket fysisk er lille.

Men hvad med at prøve det til sensommerens makreller? Et lækkert, lille vimsende blink, der nemt når ned i 3-4 meters dybde. Eller vestkystens havbars, som ser utroligt mange agn over en sæson – men har de set en tungstens kanon kugle før?

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 days full return
  • 1 - 4 days delivery
  • Betal med MobilePay
Safe and secure E-commerce
width="208"

Description

Rhino Diamond Sandeel

  • Et af de længst kastende blink på markedet
  • 3 størrelser; 12g, 18g og 21g
  • 5 farver; Grøn/sort, Pink/hvid, Kobber, Glow og Rød/sort
  • Inklusiv enkelt og trekrog i høj kvalitet
  • Udført i tungsten = høj massefylde
  • UV aktive farver

Reviews

There are no reviews yet.

Vær den første til at anmelde “Rhino Diamond Sandeel”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.