Indkøbskurv
Gratis fragt til pakkeshop i DK, på alle køb over 500 DKK

Er vores billigste fiskehandske virkelig den bedste..?

Er vores billigste fiskehandske virkelig den bedste..?

Claus påstår at vores billigste fiskehandske er husets bedste…!

Et par handsker til kr. 100,- er hvad der skal til for at holde varmen de kolde morgener og dage ved kysten – (du skal faktisk kun bruge den ene – så hvis du har en fiskekammerat der kaster med den modsatte hånd af dig – så kan du dele et par med ham  – og spare 50 %..!)

Claus fortæller:
Som kystfluefisker elsker jeg vinterfiskeriet, men hader handsker. Jeg har været dem alle igennem, men ingen er rigtige. Helfinger handsker er varme, men ikke til at styre linen med, og de bliver våde og kolde. Med halvfingerhandsker kan jeg styre min line, men fryser når fingerspidserne bliver våde.
Hvis mine hænder er tørre så kan jeg holde varmen, men tør er den ene hånd ikke ret længe.

Problemet er jo, at når jeg tager line ind, så kommer det hundekolde vand med line op, og gennembløder både hænder og handsker. 

Det betyder at min højre hånd er våd og iskold efter 10 kast. Min venstre derimod relativ varm og tør (det vil være omvendte hvis du er venstrehåndkaster).
Løsningen har jeg langt om længe fundet. En helt vandtæt helfingerhandske på højrehånden, og så evt. en halvfingerhandske på venstrehånden.

Med det setup har jeg tørre og dermed varme fingre dagen lang – det virker fantastisk godt.

Min vandtætte handske er en Scierra Lite Glov – en tynd stofhandske med en gummibelægning der gør den helt vandtæt. 


 – Men hvorfor så ikke bare Scierra handsken på begge hænder..?
Fordi gummihandsken holder så fint omkring stangens håndtag, men ikke om den tynde skydeline – jeg mister kontrollen over min line med handske på min venstre hånd.

Scierra Lite Glove - Vandtæt Tynd Fiskehandske

Venstrehånden bliver dog ikke våd på samme måde som højrehånden.

Så derfor kan jeg nøjes en Acklima Pulseheater på venstre. 

Den holder håndleddet varmt men sikre stadig fuld bevægelsesfrihed og kontrol over fluelinen, men faktisk kan jeg på mange milde dage undvære den, når bare jeg ikke får våde fingre på min højrehånd, så kan jeg holde varmen.


Prøv selv – systemet virker overraskende godt.
Vi ses derude
Claus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Gratis forsendelse

Til pakkeshop i Danmark, på alle køb over 500 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åbent alle ugens dage og leverer altid hurtigst mulige.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.