Eriksens foam skater – krogmodel

Eriksens foam skater – krogmodel

35,00 DKK

Ryd

Luksus Skumflue på krog

Dette er en af Go-Fishings luksus kystfluer der er bundet af de bedste materialer hele vejen igennem

-Læs mere længere nede på siden 

Skumfluer på kysten kan være super effektivt og det er langt mere spændende end at fiske med almindelige kystfluer. Har du set de sidste nye havørredens hemmeligheder, så har du også set Claus Eriksen fiske med skumfluer i overfladen.

Synet af en havørred der bryder vandet og indhalere fluen, gør enhver kystfluefisker blød om knæene og spændingen afbrydes af hjertebanken og åndenød.

Når havørreden jager så siger den ikke nej til en skumflue / skumbille der fiskes på overfladen og det er både store og mindre fisk der går hårdt til fluerne på overfladen.

Læs bare mere her  

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
  • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Luksus Skumflue på krog

Skumfluer på kysten har de sidste år vundet mere og mere frem blande de danske kystfiskere. Har du set Havørredens Hemmeligheder 8, hvor Claus Eriksen fisker med skumfluer i overfladen, ja så har du også set disse skumfluer i aktion.

Du kan læse meget mere om kysthavørred på skumfluer på vores blog: SKUMFLUER OG HAVØRRED

Dette er en af Go-Fishings luksus kystfluer der er bundet af de bedste materialer hele vejen igennemVi stiller store krav til vores Luksus fluer og ikke mindst hvem der får lov til at binde dem til os og ikke mindst til dig. Vores luksus fluer er bundet på Ahrex fluekroge eller lignende kvalitets fluekroge der er super stærke og skarpe og bag ved stikket sidder flere af Danmarks bedste fluebindere, der kan lave flotte og holdbare kystfluer.

Luksus kystfluer er ikke bare bundet af de bedste materialer, men det er også kystfluer der er gennemtestet af mange dygtige og ihærdige fluefiskere, der ved hvad en god kystflue skal kunne præstere og holde til fisk efter fisk.

Så når vi skriver luksus fluer, så er det ikke magiske fluer. De er bare bundet rigtigt godt. Materialerne er der ikke gået på kompromis med med og så er de testet på mange fisk af dygtige lystfiskere, der både fisker med bombarda – ophænger og ren fluestang.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Eriksens foam skater – krogmodel”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.