Indkøbskurv
Gratis fragt til pakkeshop i DK, på alle køb over 500 DKK

Et magisk trick mod kolde fingre

Et trick det hjælper dig i vinterseasonen!

Vi kender det alle sammen. Iskolde røde fingre der er gør ondt og er helt følelsesløse Det kan være så slemt at man er lige ved at tude. . Der er næppe noget der kan ødelægge en fisketur så effektivt. Løsningen er handsker – tørre handsker vel at mærke.

 

Kolde fingrer- Collonil spray

Sjældent noget problem den første halve time af dagen, men så bliver handskerne gennemvåde og vupti – mega kolde fingrer en gang til – og ny tudetur…

Der findes dog et lille trick der kan redde din fiskedag: Imprægner dine fiskehandsker så de skyr vandt – se hvor effektivt det er i videoen nederst på siden.

 

Collonil spray’en der bruges, gør ikke handsken vandtæt, men den gør at overfladen bliver vandskyende så vandet løber af uden at trænge ind. Forskellen er helt markant. Du holder væsentligt længere med de imprægnerede handsker end uden. Imprægneringen holder dog ikke evigt – den skal gentages med jævne mellemrum gennem vintersæsonen.

Alle handsker kan med fordel imprægneres,

3 comments

 1. Jørn Ehlert Hofman

  En anden måde at klare det på er at bruge heluldne handsker,idet vådt uld bibeholder evnen til at holde dine fingre varme.

 2. Bjarne Sørensen

  Jeg kan varmt anbefale at bruge latex handsker af den type der bruges på institutioner/laboratorier udover at de er billige og købes kassevis bevare du fuld kontrol idet de er tynde og tætsiddende. Det
  kan virke underligt men det virker! og hvis man vælger dem blå så ser det trods alt ikke så fjollet ud 🙂

 3. Tobias Skov

  Nanospray og latexhandsker…min bare.
  Spis en solid morgenmad.
  Det første du gør når du ankommer til pladsen er at stikke klør 5 x 2 i vandet i 20 sekunder, nu gør det ondt i ca 20 min og så er det overstået.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Gratis forsendelse

Til pakkeshop i Danmark, på alle køb over 500 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åbent alle ugens dage og leverer altid hurtigst mulige.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.