Indkøbskurv
Gratis fragt til pakkeshop i DK, på alle køb over 500 DKK

Eycatcher Fyggi – Testen af en ny flue

Eycatcher Fyggi - Testen af en ny flue

En dag i butikken møder jeg Jesper “Alive” Pedersen. Vi får os som sædvanlig en god snak om fluer og nye tanker om kommende mønstre..

Jesper vil dog ikke ud med hans sidste nye kreation.. Der er en del hemmelighedskræmmeri og mystik omkring det hele. Så jeg tænker at der, er nok kun en ting at gøre, for at få lov til at se fluen. En fisketur selvfølgelig! – Vi bliver hurtigt enige om en dag på kysten, og aftaler at mødes på en skummel p-plads, og lige samle gearet og køre fælles på dagen. Jesper har forberedt sig godt til dagen og bundet lidt ekstra fluer af hans nye Alive Fyggi Eyecatcher som venter på en ny ejermand, han forære mig således en fin stribe med 6 flotte fluer i alle tænkelige farver.. Jeg bukker og takker inden vi køre mod kysten.

Øst over det går og vi ankommer snart til den udvalgte plads. grejet rigges til og fluerne monteret. Vi beslutter os at gå hver sin vej og fiske tilbage mod bilen for at mødes et sted på midten igen. Jeg har monteret en orange udgave af Jespers flue over min hvide reje. De første 10-15 kast bliver lagt ud over pladsen, mens jeg bevæger mig afsted.. Troen er der dog over hovedet ikke, kan jeg mærke. Jeg skifter hurtigt ophængeren til en af mine egne kreationer.. Men må efter 5  kast erkende at  det hele føles forkert.. Selvfølgelig skulle der jo fiskes med en af Jespers nye kreationer.. og de var jo også voldsomt fede de fluer.. Men det er jo altid svært at skulle skifte en spiller ud som man ved virker.. Det er dog hvad der sker og den fluo gule Alive Fyggi Eyecatcher kommer på forfanget..

Troen er der igen og kastene køre med den lette vind der hjælper godt denne dag. Mindre end 10 kast skal der til, inden linen strammes op helt ude i kastet og der banker en sølvblank skønhed gennem overfladen i et akrobatisk spring ud af vandet.. Fisken tar et dejligt udløb, og for første gang i meget lang tid får jeg min bagline at se.. Ikke mange meter, men lige nok til at føle at denne fisk er i den gode ende. Fisken springer fri af vandet gentagende gange, så også Jesper kan se den oppe fra hans plads. Det og så nok også mine vilde jubelbrøl, gør at han kommer ned og assistere med lidt foto af en smuk overspringer på 62 cm. som har taget hans fine Fyggi variant. Et par billeder og at tak for kampen,Inden fisken igen får sin frihed.

Så må man da sige at denne flue blev døbt med maner!

Vi har lokket Jesper “Alive” Pedersen til fluestikket og vise hvordan han binder fluen, som også efterfølgende har fået fine fisk på samvittigheden.

Tjek denne bindevideo hvor Jesper viser hvordan fluen bindes

Materialer til fluen finder du her:

Krog: Ahrex Light Stinger

Tråd: Mono Bindetråd

Krop: Polar Chenille og Palmer Chenille

Øjne: Easy Shrimp Eyes

Ben/Ryg: Gummiben

God fornøjelse..

Team Go Fishing

Jesper Lindquist Andersen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Gratis forsendelse

Til pakkeshop i Danmark, på alle køb over 500 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åbent alle ugens dage og leverer altid hurtigst mulige.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.