Fang flere Fisk – Den perfekte guide til lystfiskeren 

Fang flere Fisk – Den perfekte guide til lystfiskeren 

99,00 DKK

Bogen Fang flere fisk – fyld med læring

Den perfekte guide til lystfiskeren 

Fang flere Fisk er en stor flot bog på hele 100 side, der er fyldt op med tips og tricks krydret med flotte billeder tiltænkt den, der gerne vil lære en masse om fiskeriet.
Er du helt ny i fiskriet eller har du svært ved at fange fiskene, så kan du helt sikkert lære en masse i denne flotte bog, der fører dig sikkert ud i fiskeriet.

Den danske natur byder på et væld af spændende muligheder med fiskestangen. Men for den nystartede lystfisker kan de mange fiskearter og -teknikker desværre virke komplicerede og uoverskuelige. Der er stor forskel på metoderne til at fange ørreder i Put & Take-søen, gedder i mosen eller torsk fra turbåden.

Fang Flere Fisk er derfor en håndsrækning til den nye lysfisker, eller til dig der blot har lyst til at lære endnu mere om lystfiskeriets mange muligheder.  Guiden gør dig klogere på det grundlæggende udstyr og de basale teknikker til de mest almindelige fiskearter i Danmark. Samtidigt får du gode råd og tips om alt fra beklædning til brug af mobiltelefonen på fisketuren.

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
  • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Fang Flere Fisk giver dig også indsigt i det store arbejde, der gøres for at bevare og øge Danmarks fiskebestande. Overalt i landet arbejder lystfiskerforeninger for en rig natur med flere vilde fisk, og det anslås, at frivillige lystfiskere bidrager med omkring 60.000 arbejdstimer hvert år.

Fang Flere Fisk er udgivet af Danmarks Sportsfiskerforbund i samarbejde landets grejbutikker. Udgivelsen er støttet af de førende, danske fiskegrejsproducenter og -grossister.

Med Fang Flere Fisk-guiden i hånden lærer du hurtigt at fange flere fisk.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fang flere Fisk – Den perfekte guide til lystfiskeren ”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.