Indkøbskurv
Gratis fragt til pakkeshop i DK, på alle køb over 500 DKK

Fantastisk Go-Fishing lørdag..

Hvilken dag det var for mig igår!

Nye og gamle fiskevenner, famillie, gamle klassekamerater, bekendte fra kysten og en fantastisk strøm af andet godtfolk kiggede forbi butikken og sagde “tillykke gamle” – det sidste skal jeg lige vænne mig til……
Da det hele var slut og der faldt ro over huset gik jeg rundt med en kæmpe klump i halsen. Det havde bare været en fantastisk dag, og hvor er i alle bare fyldt med varme, godt humør og gode minder for mig – TUSIND TAK.
Gavebordet var overvældende. Fra et varmt lammeskind til min kone, så hun ikke fryser når jeg er på fisketur, over det flotteste maleri af Æbelø til et hav af skønne våde vare som der nok lige går et par dage inden jeg får drukket i bund.
Ingen af jer givere fik jeg sagt ordentlig tak – så det skal i have her..
2 x 25 års jubilæum…[/caption]
 
En anden jubilar dukkede også op. John Mortensen fra Hundested har handlet med os i mere end 25 år. Og han kan bevise det.  John har nemlig en Go-Fishing faktura fra 1989 – da var jeg ikke engang startet i lære endnu – liggende. Vi overrakte John en flot Barracuda (hvorfor det lige var en barracuda er der en særlig historie til – den kan i få en anden dag) til hans fiskeværelse som tak for hans tro tjeneste.
Atter engang tusind tak til jer alle der kikkede forbi. Det varmede virkelig mit “gamle..?” hjerte. Tak til alle der hjalp til – først og fremmest fiskeklubben Den Hårde Kerne som atter engang styrede pølsevognen suverænt. Også kæmpe klap på skulderen til mine fantastiske kollegaer der fik en lang arbejdsdag og ømme ben – men så også lige kørte en historisk stor omsætning i hus – helt uden min hjælp..
 
Vi ses forhåbentlig alle igen til mit 50 års jubilæum..
Claus
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Gratis forsendelse

Til pakkeshop i Danmark, på alle køb over 500 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åbent alle ugens dage og leverer altid hurtigst mulige.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.