Indkøbskurv
Gratis fragt til pakkeshop i DK, på alle køb over 500 DKK
Final Shrimp

Final Shrimp

Der findes 26 arter af rejer i Danmark, de er alle i forskellige størrelser og farvenuancer, nogle har pandetorn andre ingen, derudover variere de også i farve alt efter hvilke bundforhold de lever på. Så derfor er det altid en god ide, for kystfiskeren at have en række forskellige rejeimitationer i æsken. April måned er tid for fjordrejen i de indre danske farvande. eller Roskilderejen som den også hedder. Roskilderejen er ca 4-8 cm og er gråbrun med pandetorn.

En god reje imitation er Final Shrimp, fluens ophavsmand er Thomas Hansen, som du måske kender fra Havørredens Hemlighedder – ellers kan du besøge hans hjemmeside og blibe lidt klogere på havørredfiskeri. thomashansen.biz. Som Thomas selv siger om denne flue.. – Final Shrimp: Dette er min favorit til fiskeri i fjorde og lavvandede  områder. Denne flue ligner om nogen anden en lille ny fjordreje,  specielt når den bliver våd, har den en slående lighed.

final-shrimp

Så kan vi jo godt blive enige om at April altid er en utrolig svær måned at vælge hvilken flue der skal for enden af forfanget. Børsteormene er der godt gang i, tobisyngel og fjordrejer begynder for alvor at vise sig langs kysterne, og ja også alle de andre byttedyr… Hvad skal man så vælge af flue?

Jeg fisker altid med 2 fluer på forfanget, det giver mig mulighed for at præsentere 2  forskellige fødeemner for havørreden, hvilket selvsagt er en fordel, ikke mindst her i foråret hvor havørrederne har det meget med at jage/spise et bestemt føde emne i en periode, for så at skifte til et andet fødeemne et par dage senere. Ofte kan du have et helt fantastisk fiskeri på en plads en dag eller to i træk. Hvorefter det så dør helt ud.. Du tænker.. fiskene er væk… Men nej ! De har bare ændret lidt i menukortet. Men du fisker jo selvfølgelig stadig med den børsteormsflue som har givet fisk de seneste dage.  Her er det så at flue nr. 2 (eks. en lille rejeflue) kan være forskellen på succes eller ej.. Hvis en flue har givet fisk eller kontakt, så lad den sidde og skift så ofte den anden flue, lige pludselig rammer du måske “Dagens Ret” og der kommer gang i fiskeriet igen .

Fluen Final Shrimp er i originalen hvid, men jeg kan personligt godt lide den i en lysbrun udgave. Du kan herunder på vores Youtube Kanal se hvordan du binder fluen.

Du kan også købe fluen her hvis hvis du ikke vil binde den selv!

 

 

God fornøjelse og Knæk & Bræk

Jesper L. Andersen

Team Go Fishing

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Gratis forsendelse

Til pakkeshop i Danmark, på alle køb over 500 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åbent alle ugens dage og leverer altid hurtigst mulige.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.