GO-EXPLORE

Tag med på fiskeventyr til eksotiske og udtømmende destinationer som Maldiverne, Bahamas, British Columbia og Grønland. Oplev et uforglemmeligt eventyr med Go-Fishing.

​Go-Fishing’s fiskerejser er tilrettelagt i samarbejde med Getaway Tours, som sikrer høj kvalitet og nogle destinationer, som vi – hos Go-Fishing – er vilde med. Herunder kan du udforske de fiskerejser vi har på programmet i øjeblikket.

“Vore primære opgave er ikke at få dig ud at rejse til den absolut laveste pris. Det er der andre der er bedre til end os. Vores krav til rejserne er, at alt skal klappe og du får den fedeste oplevelse.”

EKSOTISKE EVENTYR

Spænd bremsen – her går det stærkt!

Maldiverne

Giant Trevally

Tag med os på et brutalt eventyr

BAHAMAS

Bonefish

Verdensklasse vadefiskeri efter store bonefish

BRITISH COLUMBIA

Steelhead eller store blanke Kongelaks…

LAKS & STEELHEAD

Fiskeri i Verdensklasse

Prøv kræfter med den legendariske Skeena River

BLANKE KONGELAKS

I den helt store størrelse

Vild og enestående fiskeri efter store blanke kongelaks

GRØNLAND

A journey back in time...

ARCTIC CHAR

Et fiskeeventyr

Se bagline hver dag 7 dage om ugen, så er det på Camp North du skal fiske

Go-Fishing fiskerejser

Vi formidler rejser via Getaway Tours. Dvs. at vi står for rådgivningen omkring rejsens muligheder og hvilket grej der skal til. Vi afholder også infomøder inden afgang samt sørger for en turleder, der kender destiantionen. Getawaystours står for fakturering og alt andet praktisk ved selve rejsen og rejsemålet.

“Vore primære opgave er ikke at få dig ud at rejse til den absolut laveste pris. Det er der andre der er bedre til end os. Vores krav til rejserne er, at alt skal klappe og du får den fedeste oplevelse.”

Fra du forlader Danmark, til du kommer retur, skal du være i sikre og gode hænder. Der skal så vidt det overhovedet er muligt ikke være nogle uforudsete udgifter eller ærgerlige oplevelser. Du skal vide hvad du kan forvente af udgifter, fiskeri, indkvarteringen, vejret og alt det andet. Og vi skal hjælpe dig med at være så godt forberedt på din drømmerejse som overhovedet muligt. Derfor holder vi flere infomøder før hver tur.

Dækket af rejsegarantifonden

Vores samarbejdspartnere omkring rejserne er: Getaway Tours hvortil også afregninger for rejsen sker. De er din sikkerhed for at alt er i orden med hensyn til rejsegarantifonden.

Vi stiller store krav til vores samarbejdspartnere. Gode fiskerrejser er dyre, derfor er der ikke råd eller tid til spildte dage, på grund af dårlig planlægning fra deres eller vores side.

Vi fortæller gerne om de gode historier og fangster fra tidligere ture, men vi lægger heller ikke skjul på, at når der er tale om fisk og vejrgudernes lune, så er intet sikkert – heller ikke på den anden side af jorden.

Vores rejsemål

Hvis du er interesseret i et af vores rejsemål så tag endelig kontakt med os, så vi sammen kan finde ud af, om netop den rejse du har kik på passer til dine forventninger.
Gratis forsendelse

På alle køb over 600 DKK. Shipping World Wide kun 99 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åben alle ugens dage og leverer altid hutigst muligt.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.

© 2019 Alle rettigheder forbeholdes.
GO FISHING A/S – CVR: 66245918 – Dalumvej 67 – 5250 Odense SV.

Psst, er du lystfisker?

Ja? Så har vi et super godt tip til dig!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores eksklusive Go-Fishing SUPERPRIS tilbud, hver uge og før alle andre!