Fits Tungsten Turbo Cones – Mikael Frödin

Fits Tungsten Turbo Cones – Mikael Frödin

65,00 DKK

Ryd

Fits Tungsten Turbo Cones – Mikael Frödin

Tungsten Turbo Cones til dine rørfluer der giver turbulens og bule effekt på dine rørfluer imens tungstenen trækker dine flue ned i rette dybde.

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
  • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Fits Tungsten Turbo Cones -Mikael Frödin

Michael Frödin´s så velkendts turbo cones eller kinahatte, som de også kaldes. – Nu i tungsten!

Frödin har gang på gang vist at han er manden som går forrest i jagten på laks og havørreder, i å og elv rundt i hele verden.

Altid har han været forgænger for lakse og havørred fluebinding til fiskeri i de skandinaviske åer og elve. Jagten på den ultimative lakseflue, har altid været til stede og har om nogle sat barren for hvor fluebinding er i dag. Frödin er nok den profil, i Scandinavien der uden samligning er længst fremme på den front og har været det i årtier. En kæmpe inspiration til alle os med hang til fedtfinner. Micke er far, til mange af de velkendte rørflue mønstre, og har været på banen i en menneskealder!

De velkendte Turbo cones, er kendt verden over og sidder på tusindevis af laksefluer og er prøvet kopieret at mange.. Men spørger du os så er der kun en Original Turbo Cone på markedet!

Hele ideen med disse Fits turbo cones er at give god turbolens til fluen, og lave en effekt, som giver fluen fylde og liv.

Som udgangspunkt, skal du tage diameteren på disse turbo cones og X med 10, så får du den profil og længde. Hvor selve fluen vil få turbolens fra discen, en turbolens som vil give maks udnyttelse af fylde og liv i din velbundne flue.

En turbolens, som holder en flot profil på fluen. Uden at materiale og vinge, bare klasker sammen og bliver en ligegyldig tynd streg i vandet. Selvom disse Fits turbo cones ikke syner af meget så er de lavet i tungsten, og har derved en god vægt til at få fluen ned.

Fits Turbo Cones leveres i pakke med 10 stk.

Michael Frödin

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fits Tungsten Turbo Cones – Mikael Frödin”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.