Fits Tungsten Turbo Tubes – Mikael Frödin

Fits Tungsten Turbo Tubes – Mikael Frödin

69,00 DKK

Ryd

FITS TUNGSTEN TURBO TUBES – Mikael Frödin

Et helt nyt conehead har ramt markedet! Turbo Tubes fra Frödin flies hjælper dine fluer til at holde profil og fylde. Med disse nye Turbo Tubes kan du tilføje dine rørfluer maksimal fylde og tilpasse vægten centralt på dine lakse og havørredfluer! Selvfølgelig i Tungsten.

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
  • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

FITS TUNGSTEN TURBO TUBES – Mikael Frödin

Skal du binde lakse og havørredfluer til fiskeri i å og elv. Så kommer du ikke uden om disse nye og revolutionerende Turbo Tubes!

FITS Turbo Tubes fra Frödin, ligner intet andet på markedet, og udmærker sig ved at du binder selve materialet ind på Turbo tuben.

Effekten er lidt det samme som hvis du har bundet på en US tube. Her med Turbo Tuben, opnår du dog til forskel. Maksimal hjælp fra tuben, til at holde den fyldige facon på dine fluer. – Afslut din flue, hvor du binder overvinge og front hackle ind på selve tuben, så opnår du et perfekt resultat.

– Disse Turbo Tubes er fremstillet i tungsten, hvilket giver en god vægt til fluen. Derved opnår du selv på små fluer, med små cone heads i front. At binder du på denne tube, så giver det en god vægt midt på fluen og en god mod-ballance til krogen. Som ellers kan have tildens til at få fluen til at “hænge med røven”

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fits Tungsten Turbo Tubes – Mikael Frödin”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.