Fits Tungstens Turbo 1/2 Cones- Mikael Frödin

Fits Tungstens Turbo 1/2 Cones- Mikael Frödin

65,00 DKK

Ryd

Fits Tungstens Turbo 1/2 Cones- Mikael Frödin

Halve cone heads med tungsten giver dine rørfluer en helt ny buleeffekt under vandet. Perfekt til det danske laksefiskeri!

Læs længere nede hvorfor….

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
  • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Fits Tungstens Turbo 1/2 Cones- Mikael Frödin

Med disse nye og fede 1/2 turbo cones, viser Mikael Frödin. Endnu engang at han er manden, der går forrest i jagten på den ultimative lakseflue. Frödin er nok den profil, i Scandinavien der er længst fremme. Når der snakkes, Atlanterhavs laks på flue. Han er far til mange af de kendte rørflue mønstre, og har været på banen i en menneskealder! – Nu viser han igen, med denne serie af cone disc. Hvor vigtigt det er at tilpasse sit fiskeri, og ikke mindst sine fluer!

Med Frödin´s halve turbo cones, får du en flue. Som ganske enkelt er helt genial til vores danske lakse åer! Så snart fluen lander på vandet. Vil den grundet udformningen på den 1/2 turbo cone. Straks dykke under overfladen og ned i vandsøjlen. På den måde får du en lakseflue, som med det samme kommer ned til fisken. Og vigtigst af alt, stadig laver turbolens. Som med sin brede disc holder en flot profil på fluen. Uden at materiale og vinge, bare klasker sammen og bliver en ligegyldig tynd streg i vandet. Selvom disse halve Fits cones ikke syner af meget så er de lavet i tungsten, og har derved en god vægt til at få fluen ned.

Vi er helt sikre på, at denne serie af halve cones fra Frödin flies. Uden tvivl bliver det nye store hit, til de jyske laks. Hvor vigtigheden af at fiske dybt og komme ned til fisken hurtigt. Men stadig med en flot og “levende” flue, er helt afgørende for succes!

Flere og flere danske laksefiskere, har allerede taget de nye og revolutionerende cones til sig, og roser dem til skyerne!

Fits 1/2 Turbo Cones leveres i pakke med 10 stk.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fits Tungstens Turbo 1/2 Cones- Mikael Frödin”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.