Indkøbskurv
Gratis fragt til pakkeshop i DK, på alle køb over 500 DKK
fjällräven logo hos go-Fishnig

FjällRäven i Odense og Århus -Vi har de bedste produkter

I Odense og Århus finder du særligt udvalgte produkter fra FjällRäven hos Go-Fishing

FjällRäven er et kvalitets produkt til friluftfolket der opholder sig ude i naturen hele året og som lystfisker er flere af FjällRävens produkter særligt interessante.

Du vil i vores butikker og på vores webshop kunne finde de mest populære produkter i det store program fra FjällRäven og vi vil hele tiden tilpasse vores sortiment i forhold til årstiden.

Vi har FjällRäven bukser – skjorter – strik og jakker til både mænd og kvinder i mange størrelser i Odense og Århus

Du kan finde vores mest populære produkter fra FjällRäven her på webshoppen

Flere vare er løbende på vej og i vores udvalg i både Odense og Århus finder du flere FjällRäven produkter som ikke er lagt på webshoppen. Kom forbi og se og mærk de lækre produkter fra FjällRäven . 

Historien der skabte denne enorme succes startede tilbage i 1960 hvor en rygsæk blev udviklet og 2 år senere gik man igang med at producere telte.

Den efterfølgende udvikling af FjällRäven er spændende at læse om, og historien vidner om et firma der ved hvad  de er gode til og hvordan de fortsætter med at være dette …..

Hele historien omkring FjällRäven kan du læse meget mere om her 

 

Hvad er så det der gør produkter og brandet så populært frem til i dag år 2019 !

FjällRäven har fra  dag et lavet produkter der skulle kunne holde år efter år, under særligt hårde vejrbetingelser og de har testet deres udstyr for mere slidtage end andre producenter.

De har ikke bare skabt det særlige G 1000 materiale der er åndbart  og vandafvisende, men det kan også modstå slidtagen fra vandre – klatring – jagt – fiskeri under meget krævende forhold og de andre unikke materialer er nøje udvalgt og udviklet.

Når du færdes i naturen mange timer hele året rundt, så er det nødvendigt at have noget beklædning, der kan holde og beskytte dig maksimalt under både regn-blæst-snevejr og ikke mindst kulde.

Netop disse uvurdelige  egenskaber har de mest populære og mest solgt produkter fra FjällRäven, selvom prisen ikke er billig så vil du til enhver tid kunne stole på din beklædning og sige det har været alle pengene værd.

Har du først købt et par bukser fra FjällRäven og du sidder om 10- 15 år og kikker på hvor meget du har brugt dine bukser, så vil det være det bedste par bukser du nogen sinde har købt.

Tjek bare denne lækre Keb buks

Som er den mest solgt og mest populære buks i FjällRävens program og den er som skabt til os lystfiskere. At buksen så sidder særdeles godt og som også kan bruges i hverdagen gør bestemt ikke dette produkt dårligere.

FjällRäven har til formål at

Udvikle funktionelt, holdbart og tidløst friluftsudstyr

Handle ansvarligt over for natur, dyr og mennesker

Inspirerer til og udvikler interessen for friluftsliv

Det er en rejse hvor de aldrig kommer i mål, men de vil blive ved med at arbejde for disse vigtige punkter og skabe endu mere fokus på dyr og miljø.

FjällRäven  arbejder på Bæredygtig produktion

Læs meget mere om dette punkt her

Som aktiv bruger af naturen er FällRäven et naturligt valg, når du skal have en funktionel og smart beklædning der er tilpasset på naturens betingelser og som klare der vejr som vi kan opleve når vi opholder os ude i naturen.

Alt er gennemtænkt i deres måde at udvikle deres tøj på og det tidsløse design har i den grad båret frugt. Når du benytter produkter fra FjällRäven er du altid med på moden og den trend der findes i gademiljøet og i naturen.

Intet andet brand har som FjällRäven skabt en trend hvor fritidsbeklædning er lige så naturligt at bruge i hverdagen på jobbet, som den er i naturen.

Vil du være med på den tidsløse mode og have en unik beklædning der kan stå mål for vejret 365 dage om året, så kik ind i vores butikker i Århus og Odense hvor vi står klar til at hjælpe dig med dit nye FjällRäven produkt.

Produktpleje er vigtigt for at have et produkt der virker i mange år og her er FjällRäven banebrydende med en unik og udført beskrivelse af, hvordan du plejer – vasker – imprægnere og eventuelt hvordan du kan reparere dit nye FjällRäven produkt.

Følg linket her 

Klik på billedet og se hvordan du kan reparerer dit udstyr, hvis du skulle være uheldig .

 

 

Husk når du skal købe gode holdbare produkter fra FjällRäven, så er det hos Go-Fishing i Århus og Odense samt vores webshop.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Gratis forsendelse

Til pakkeshop i Danmark, på alle køb over 500 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åbent alle ugens dage og leverer altid hurtigst mulige.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.