Fjällräven Kånken Hip Pack
449,00 DKK Vælg muligheder

Fjällräven Kånken Hip Pack

449,00 DKK

Ryd

Fjällräven Kånken Hip Pack

Praktisk lille bæltetaske i Kånken-serien.

Fantasifuld, men stadig praktisk lille taske der udvider definitionen af, hvad Kånken kan være, lavet i samme slidstærke materiale, der har bidraget til den originale rygsæks lange levetid. Kånken Hip Pack gør det nemt at medbringe de mest nødvendige ting i kompakt format. Der er en indvendig lomme og en nøgleklips, plus to udvendige lynlåslommer. Bare fastgør tasken om hoften og gå på opdagelse.

  • Lavet af slidstærkt, vandafvisende Vinylon F-stof.
  • Hovedrummet med indvendig lomme og nøgle-klips.
  • To udvendige lynlåslommer.
  • Justerbar hoftebælte og håndtag foroven.
  • Navnemærkat indvendigt.

Vægt: 135 g
Materiale: Vinylon F: 100% vinylal
Volumen: 2 l
Bredde: 18 cm
Højde: 12 cm
Dybde: 9 cm
Køn: Unisex
Produktfamilie: Kånken

Gratis forsendelse på alle køb over 600 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

PLEJE AF KÅNKEN

Uanset hvad du gør, så kom ikke Kånken i vaskemaskinen. Vask i stedet beskidte pletter med lunkent vand, mildt vaskemiddel og en blød børste eller en svamp. Og når det er tid til, at den skal tørre, så bør du hænge Kånken op et sted, hvor der er god luftgennemstrømning, men som ikke er udsat for direkte sollys.

For at få de virkeligt levende farver frem, bruger vi en særlig indfarvningsteknik. Men det betyder, at der er en risiko for, at farven kan smitte af på dit tøj – særligt lyst tøj. Vi anbefaler, at du skyller Kånken i lunkent vand, inden du tager den i brug.

Overfyld ikke Kånken. Vi har mange forskellige størrelser, så hvis du vil proppe den med masser af ting, så find nummeret større. Vores standardudgave af Kånken Original har et rum på 16 liter, og selvom der ikke er en officiel maksvægt, bør du ikke fylde flere end nogle få kilo i.

Kom heller ikke en bærbar i en standard Kånken. Baglommen er lavet til mapper, notesblokke og måske en tablet, men ikke en bærbar computer. Det belaster stropper og lynlåse for meget. Køb i stedet en Kånken Laptop. Der er tre størrelser af Kånken Laptop at vælge mellem, så du kan finde en, der passer til dig.

Hvis noget kommer til at sidde fast i Kånkens lynlås, så lad være at hive det ud. Brug i stedet en smule olie eller klar læbebalsam til at løsne lynlåsen. Prøv derpå blidt at åbne og lukke den.

Hvis der opstår flænger, så reparer dem med det samme. Jo længere, du venter, des større bliver de, og så vil de blive næsten umulige at reparere.

Et sidste godt råd: Efterlad ikke Kånken i direkte sollys. Farven vil falme. Kånken foretrækker skygge eller en ikke-brændende sol.

Yderligere information

Vælg farve her

Black, Navy, Ochre

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fjällräven Kånken Hip Pack”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *