Fjällräven Kånken Sling Pack
599,00 DKK Vælg muligheder

Fjällräven Kånken Sling Pack

599,00 DKK

Ryd

Fjällräven Kånken Sling Pack

Den klassiske Kånken rygsæk nedskaleret til en lille skuldertaske.

Til Kånken-elskere, som kun ønsker at medbringe nogle få ting, har vi nedskaleret den klassiske rygsæk og skabt en lille skuldertaske. Nøjagtigt som originalen er den lavet af utroligt slidstærk Vinylon-stof i det karakteristiske format med smidige stropper og praktisk opbevaringsplads. En lille lomme bagpå er perfekt til din telefon og andre småting, som du ønsker at have lige ved hånden.

PRODUKTEGENSKABER

  • Hovedrum med lynlås og indvendig lomme.
  • Lynlåslomme til hurtig adgang bagpå.
  • Justerbar skulderstrop og hanke for oven.
  • Slidstærk og vandafvisende.
  • Navnemærkat indvendigt.
Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Fjällräven Kånken Sling Pack

Materiale: Vinylon F: 100% vinylal
Volumen: 2,5 l
Bredde: 15 cm
Højde: 20 cm
Dybde: 11 cm
Køn: Unisex
Produktfamilie: Kånken
Vedligeholdelsesvejledning: må ikke vaskes|må ikke tørres i tørretumbler|må ikke bleges|må ikke stryges|må ikke kemisk renses|blød børste og lunkent vand
Miljømæssig info: Fluorcarbonfri imprægnering

 

 

Forlæng levetiden af din yndlingsrygsæk

Vi er ikke helt sikre på, hvordan det skete, men Kånken er blevet en skattet ejendel for millioner af mennesker i hele verden. Det er rygsækken, du tager med dig på eventyr, indkøb, i skole eller på arbejde. Det er en enkel lille taske, men med den rette pleje kan den holde og holde og holde.

PLEJE AF KÅNKEN

Uanset hvad du gør, så kom ikke Kånken i vaskemaskinen. Vask i stedet beskidte pletter med lunkent vand, mildt vaskemiddel og en blød børste eller en svamp. Og når det er tid til, at den skal tørre, så bør du hænge Kånken op et sted, hvor der er god luftgennemstrømning, men som ikke er udsat for direkte sollys.

For at få de virkeligt levende farver frem, bruger vi en særlig indfarvningsteknik. Men det betyder, at der er en risiko for, at farven kan smitte af på dit tøj – særligt lyst tøj. Vi anbefaler, at du skyller Kånken i lunkent vand, inden du tager den i brug.

Overfyld ikke Kånken. Vi har mange forskellige størrelser, så hvis du vil proppe den med masser af ting, så find nummeret større. Vores standardudgave af Kånken Original har et rum på 16 liter, og selvom der ikke er en officiel maksvægt, bør du ikke fylde flere end nogle få kilo i.

Kom heller ikke en bærbar i en standard Kånken. Baglommen er lavet til mapper, notesblokke og måske en tablet, men ikke en bærbar computer. Det belaster stropper og lynlåse for meget. Køb i stedet en Kånken Laptop. Der er tre størrelser af Kånken Laptop at vælge mellem, så du kan finde en, der passer til dig.

Hvis noget kommer til at sidde fast i Kånkens lynlås, så lad være at hive det ud. Brug i stedet en smule olie eller klar læbebalsam til at løsne lynlåsen. Prøv derpå blidt at åbne og lukke den.

Hvis der opstår flænger, så reparer dem med det samme. Jo længere, du venter, des større bliver de, og så vil de blive næsten umulige at reparere.

Et sidste godt råd: Efterlad ikke Kånken i direkte sollys. Farven vil falme. Kånken foretrækker skygge eller en ikke-brændende sol.

Yderligere information

Vælg farve her

Black, Navy, Ochre

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fjällräven Kånken Sling Pack”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *