Flambine Luksus kystfluen

Flambine Luksus kystfluen

35,00 DKK

Ryd

Flambine kystfluen – En kystflue du må eje

Dette er en af Go-Fishings luksus kystfluer der er bundet af de bedste materialer hele vejen igennem.
-Læs mere længere nede på siden

Flambine kystfluen er en kystflue der kan være særdeles effektiv i de kold måneder fra november til marts eller i efteråret, hvor havørrederen ofte reagere på farverige fluer.

Flambine er bundet med de super stærke og lokkende “juletræs materiale ” Mylarrør der er brugt i nogle af de mest populære kystfluer igennem tiderne.Tilsætter du kuglekædeøjne og den rigtige farvekombination af dubbing, så får du en kystflue der virker gang på gang.

Om du fisker i fjorden eller den åbne kyst så virker Flambine altid når vandet er lidt koldt eller når de svære efterårsfisk skal lokkes og fanges på fluen.

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
  • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Flambine kystfluen til de kolde havørreder eller de sky efterårsfisk

Dette er en af Go-Fishings luksus kystfluer der er bundet af de bedste materialer hele vejen igennem

Bundet på  Ahrex fluekroge eller ligende kvalitets fluekroge der er super stærke og skarpe og bag ved stikket sidder flere af Danmarks bedste fluebindere, der kan lave flotte og holdbare kystfluer.

Vi stiller store krav til vores Luksus fluer og ikke mindst hvem der får lov til at binde dem til os og ikke mindst til dig.

Luksus kystfluer er ikke bare bundet af de bedste materialer, men det er også kystfluer der er gennnemtestet af mange dygtige og ihærdige fluefiskere, der ved hvad en god kystflue skal kunne præstere og holde til fisk efter fisk.

Så når vi skriver luksus fluer , så er det ikke magiske fluer de er bare bundet rigtigt godt.Materialerne er der ikke gået på kompromis med med og så er de testet på mange fisk af dygtige lystfiskere, der både fisker med bombarda – ophænger og ren fluestang.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Flambine Luksus kystfluen”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.