Flash Tube Fly – Banana Flash

Flash Tube Fly – Banana Flash

60,00 DKK

På lager

Flash Tube Fly – Banana Flash

Banana flash er farven der år efter år giver fisk i både ind og udland. Den lyse og let støvede gule farve har vist sig at være uhyggelig effektiv til laks i både de danske lakse åer og ikke mindst i de norske elve. Denne gule version af vores Flash rørflue er farven du skal fiske når alt andet svigter. Farven fungere både på solrige og skyede dage, samt i klar til let grumset elv.

Fyldige flash fluer til lakse og havørred fiskeri i elv og å har de senere år vundet frem, og med stor succes både i de jyske åer og i udlandet. Specielt i Skjern å og de norske elve har de fede flashfluer mange og store laks på samvittigheden.

Vores flash fluer er bundet på rør og let belastede. – Monter gerne din krog løshængende i et krogstyr for mere bevægelighed.

Flash Tube Fly – er bundet med de bedste materialer og af vores lokale fluebinder. Vingen er lavet i taperet flash og fyldige rævehår der giver liv til fluen og levende bevægelser i strømvandet. Kroppen er let belastet og fronten monteret et conehead, fyldig fronthackle og flotte og holdbare jungle cock substitute.

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
  • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Flash Tube Fly – Banana Flash”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.