Flash Tube Fly – Phatakorva

Flash Tube Fly – Phatakorva

60,00 DKK

På lager

Flash Tube Fly – Pahtakorva

Farve nuancer i brun, orange og copper er en klassiker når der snakkes lakse og havørred fiskeri i de danske og skandinaviske åer og elve. Pahtakorva farven er specielt effektiv på dage hvor der er let overskyet eller uklart vand. Også er giftig farve til det tidlige morgen fiskeri samt aften og nat fiskeri.

Fyldige flash fluer til lakse og havørred fiskeri i elv og å har de senere år vundet frem, og med stor succes både i de jyske åer og i udlandet. Specielt i Skjern å og de norske elve har de fede flashfluer mange og store laks på samvittigheden.

Vores flash fluer er bundet på rør og let belastede. – Monter gerne din krog løshængende i et krogstyr for mere bevægelighed.

Flash Tube Fly – Pahtakorvaer bundet med de bedste materialer og af vores lokale fluebinder. Vingen er lavet i taperet flash og fyldige rævehår der giver liv til fluen og levende bevægelser i strømvandet. Kroppen er let belastet og fronten monteret et conehead, fyldig fronthackel og flotte og holdbare jungle cock substitute.

Phatagorva, Pahtagorva, Phatakorva, Pahtakorva, Bhatakorva – Ja fluens navn staves på mange forskellige måder, men ens for alle så snakker vi om den samme flue, opkaldt efter en legendarisk strækning på det nedre Alta elv i nord Norge.

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
  • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Flash Tube Fly – Phatakorva”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.