Ahrex FlexiStripper Blue (Linekurv)
499,00 DKK Tilføj til kurv

Ahrex FlexiStripper Blue (Linekurv)

499,00 DKK

Kun 2 tilbage på lager

Flexi-stripper – ”linekurv”

Et fint alternativ til den normale balje. En moderne letvægts linekurv. Fylder og vejer ikke meget. Derfor også helt oplagt til rejser.

Den normale linekurv er måske at foretrække til kystfiskeriet. Især ved dyb vadning og bølgegang. Men er du typen der ikke vader dybt og fisker meget å og elv, er Flexistrippperen fra Ahrex et rigtig godt valg! Flexistripperen er monteret et lækkert og elastisk neoprenbælte der gør det nemt for dig at montere og justere din flexistripper.

Flexistripperen er super til åe fiskeri hvor vegetation kan være ret irriterende sammen med en flueline. Vi bruger den selv når vi fisker Skjern å og Stor åen.

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
  • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Flexi-Stripper – ”linekurv”

Et smart lille tip!

– Efter års brug af din flexistripper, vil du naturligvis opleve at de tynde flexipinde kan blive skæve og bøje efter brug eller pakket ned i en taske. Dette løses dog nemt ved at du fjerner bæltet fra din Flexistripper. Og derefter ligger hele din flexi stripper ind i en ovn på 90-100 grader C og gir den 5-10 min.. Så vil du opleve at din Flexistripper bliver som ny igen!

Læs her om hvad en ellers skeptisk Claus Eriksen synes om flexistripperen da han prøvede den første gang.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ahrex FlexiStripper Blue (Linekurv)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.