Indkøbskurv
Gratis fragt til pakkeshop i DK, på alle køb over 500 DKK

Fluebindingsmaterialer til Fluebinding fra rigtige Fluebindere

Fluebindingsmaterialer til Fluebinding fra rigtige Fluebindere

Go-Fishing har mere end 25 års erfaring som en af Europas førende fluebindings afdelinger 

.Kom godt igang med at binde dine egne fluer.

Fluebinding

Hvert enste år fyldes butikken med lystfiskere som skal forbi og se vores populære fluebindingsafdeling, som er fyldt fra gulv til loft med fjer og dubbing fra hele verden. I tidernes morgen var Go-Fishing en af de første herhjemme som kunne præsentere store og berømte gæstefluebindere i butikken, og ved vores meget omtalte fluebindingsweekender på Mørkenborg Kro, hvor kunderne kunne opleve deres idoler “live” og tilmed lære de nyeste teknikker af de store fluebindere, der gæstede vores fluebindings afdeling. Vi snakker her om fluebindere som Poul Jorgensen, Oliver Edwards, Roman Moser og Hans van Klinken, for bare at nævne et par stykker. Siden hen har vore kunder også kunnet se og opleve “moderne” fluebinding i butikken, med navne, der er oppe i tiden nu og med fluer, der passer til vores kystfiskeri og det havørred- og laksefiskeri, der præger fiskeriet i vore dage.

Vores egen Jens Staal og Claus Eriksen er de ” nyeste profiler” som har sat deres præg på tidens fluebindings materialer i vores egen butik, men de har ligeledes med deres innovative og flotte fluer ændret og udviklet materialerne til det vi ser i butikkerne i dag. Go-Fishing har alle dage brugt mange timer og penge på at rejse rundt, for at finde de nyeste materialer og de kommende trends indenfor fluebinding.

Alle medarbejdere i Go Fishing er tosset med fluebinding, og kan guide dig til de rigtige materialer til din fluebinding. Er du til nørderi inden for fluebinding og besøger du vores butik i Århus. Så tag fat på Mathias Krølle, og ligeledes Jesper Lindquist i Odense. De ved om nogle hvad der er værd at vide om fluebinding og materialer, og er altid klar med ideer til nye mønstre og teknikker til din fluebinding.

Fluebinding

Det har naturligvis været sjovt og spændende, at være med fra start. Men til til tider er det også sket ,at man har købt forkert ind i fluebindingsmaterialer og i de mange typer af fjer og fluekroge der er på markedet. Det koster mange penge, at være pioner indenfor fluebinding og glæden er derfor stor, når det lykkes at være først med de mange fluebindings nyheder der kommer frem hvert eneste år.

Go-Fishing har i dag et stort netværk som dækker hele kloden og vores leverandører lytter til vores anbefalinger. Derfor bliver vi den dag i dag også inviteret med ,når der skal udvikles nye materialer og fluekroge som fluebindere fra hele verdenen skal bruges til deres egen fluebinding. Som et par af vores egne helt store successer i nyere tid kan nævnes den berømte Whiting Speyfjer i salmon pink , der bruges til Pattegrisen. Havde det ikke været for denne flues store popularitet, er det mere end tvivlsomt om Whiting i dag ville producere Spey nakker overhovedet.  Vi må heller ikke  glemme de nye fluebindingskroge fra Ahrex. Det er med stor stolthed at vi bliver indraget i disse processer, da vi ved hvad vores mange besøgende fluebindere søger til netop deres fiskeri og deres fluebinding.

Vi fører alle de kendte og efterspurgte mærker og brands indenfor fluebinding. 

Whiting – Fly Co. – Ahrex – Partridge – Veniard – Easy Shrimpeyes – Varivas – Owner – Hareline  etc..

Du får den bedste fluebinding hos os.

Som sagt så er vi en butik der bruger mange resurser på at få det som kunderne søger efter og vi vil gerne være med til at udvikle og skabe de nye trends. Det koster alt sammen og vi tjekker alt vores fluebinding inden det kommer ind i butikken, så du altid er garanteret en god kvalitet på de materialer du bestiller. Det betyder også at vi til tider må afskrive nogle fluebindings materialer, der ikke lever op til vores krav om den kvalitet vi kræver af vores fluebindings materialer i vores afdeling for fluebinding.

Skulle det ske at noget slipper igennem som ikke er i orden , så bytter vi med et smil så vores kunder er tilfredse.Vores kunder som køber fluebindingsmaterialer til deres fluebinding har krav på en ordentligt kvalitet på de fjer og kroge de bestiller på vores webshop eller i vores fysiske butik.

Vi bruger hundredevis af timer på blogindlæg / fluebindingsfilm og udviklingstimer i samarbejde med vores leverandører. Og samtidig sørger vi naturligvis for at have et stort og flot fluebindingsafdeling, hvor få kunder spørger forgæves på ting til deres fluebinding.

Fluebinding

Fluebindingsmaterialer til tørfluer og nymfer 

Fra starten af Go-Fishings karriere har vi altid være kendt for at have alle de bedste og mærkeligste materialer til fluebinding af både tørfluer og nymfer. VI har altid haft et stort hjerte for dette super lette og spændende fiskeri , som desværre i dag er en skygge af sig selv i Danmark. Der bliver færre og færre stallinger og bækørreder i vores danske åer og efterspørgslen på fluebindingsmaterialer til dette fiskeri går desværre også den forkerte vej. Men vi kan i dag stadig præsentere en god del spændende fluebindingskroge og fluebindingsmaterialer som få andre butikker kan.

Fluebindingsmaterialer til kystfluer 

Go-Fishing er ifølge vores kunder verden over det ultimative butik for kystfluematerialer til  fluebinding og det er vi yderst stolte over. Vi har næsten alle materialer til fluebinding for alle typer af kystfluer. Om du skal bruge hackler, nakker, dubbing eller andre ting , så finder du det i vores afdeling for fluebinding og på vores webshop.

Vi fører alle de kendte og efterspurgte mærker og brands indenfor fluebinding.

Vi afholder hvert år fluebindings demoer og kurser i vores lokaler, hvor vi selv og specielt inviterede gæster kommer forbi vores butik.De sidder placeret midt i vores fluebindings afdeling, så det er nemt at nå de fluebindings materialer, der skal bruges.

Bindematerialer til Tropiske fluer 

Hvis du søger fluebindingsmaterialer til dine tropiske fluer, så har vi alt hvad du skal bruge til at binde dine egne tropiske fluer. Hos Go-Fishing er vi ikke bare førende i disse materialer til tropiske fluer, men vi kan ligeledes fortælle hvilke bindematerialer som virker perfekt til din destination.Vi har rejst kloden rundt med boksene fyldt med fluer og med alverdens bindematerialer og testet dem på alle tropiske fisk fra bonefish til sailfish og tarpon i junglen.

Vi bruger de mest slidstærke bindematerialer og fører et bredt udvalg , så du kan tage afsted på din tropiske rejse med gode og holdbare fluer.

Bindematerialer til Lakse & Havørredfluer 

Bindematerialer til laksefluer er nok der hvor der har været mest udskiftning i fluebindingsmaterialer og metoder de sidste 5-6 år. I gamle dag var egernhaler og dobbeltkroge synonym med laksefluebinding, men nu er det byttet ud med kaninstrimler og alverdens kunstmaterialer bundet på rørfluesystemer.

Der findes en hav af forskellige rørfluesystemer og det er umuligt at have det hele på hylderne, så vi har nøje valgt de bedste dele og de mest hotte metoder ud, så du kan binde den ultimative rørflue til dit lakse og havørredfiskeri.

Vi fører de flotteste rævehaler – nakker og hackler ,så du har de bedste bindematerialer til dine fluer.

Note: Prøv at binde dine rørfluer på en enkeltkrog , så skal du se hvordan fluen danser og valser i selv stillestående vand. Fluen er altså langt mere livlig end en tradtionelt bundet rørflue.

Ahrex hooks Go-Fishing NS150

Fluekroge til fluebinding 

NS150 krogen og den gule Pattegris – kaldet tjernobylgrisen…[/caption]

Fluekroge til fluebinding er vores speciale lige fra små tørfluekroge i str. 22 til store tropiske fluekroge, der kan holde og tæmme en stor og brutal tarpon i junglen.

Vi har igennem åerne haft testet tusindvis af kroge til fluebinding og både Jens Staal og Claus Eriksen har været med i udvikling af et par af de mest eftertragtede fluekroge på markedet. Både på vores webshop og i vores butik finder du et udvalgt der kan dække alle former og behov til din egen fluebinding.

Fluebinding på YouTube 

Vi har vores egen kanal på YouTube som er fyldt med step by step fluebinding og instruktions videoer om de forskellige fluebindingsmaterialer, der bruges til de enkelte fluemønstre. Go-Fishings Jesper Andersen fortæller igennem de små film, hvordan du præcist skal bruge dine bindematerialer, for at få den perfekte flue og du kan sætte filmen på pause, så du kan følge med efter behov.

 Du finder vores fluebindingskanal lige her 

Skærmbillede 2016-08-16 kl. 14.09.06

Fluebindingsmaterialer til Fluebinding fra rigtige Fluebindere

Vi ses i Go-Fishing´s fluebindingsafdeling eller på vores webshop 

Hilsen Team 

Go-Fishing

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Gratis forsendelse

Til pakkeshop i Danmark, på alle køb over 500 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åbent alle ugens dage og leverer altid hurtigst mulige.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.