Fly Tier´s Variety Pack – Whiting Hackles
299,00 DKK Tilføj til kurv

Fly Tier´s Variety Pack – Whiting Hackles

299,00 DKK

Fly Tier´s Variety Pack – Whiting Hackles

Kæmpe pose med de flotteste skindstykker, af Whiting nakker, sadler og andre spændende fjer. Her får du virkelig mange flottes tykker nakker af både hane og høne, samt saddel stykker med massere af flotte fjer og hackler til din fluebinding. Denne store pose er stop fyldt med mange lækre afskårne stykker, fra whiting´s store produktion af kvalitets skind.

 

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Fly Tier´s Variety Pack – Whiting Hackles

Når Whiting skære deres flotte nakker, og sadler til, så de præsentere sig flottest i pakningerne. Ja så får de en masse lækre stykker i overskud. Her får du Whiting Fly tier´s variety pack, hvor du får det hele i en kæmpe stak, fyldt med kun den bedste kvalitet, dog mindre stykker, men i et kæmpe udvalg af farver, og det er både i nakker og saddel stykker fra både hane og høne skind fra Whiting farms flotte produktion.

Obs! – Ikke to pakker er ens.. Men vi lover at du ikke bliver skuffet.

En god blanding af både natur farver og hotte indfarvede stykker. Perfekt til fluebinderen som er alsidig i sin fluebinding, og ønsker lidt til både kystfluer, put and take fluer, å fluer, og lakse fluer.. Ja her er til stort set det hele!

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fly Tier´s Variety Pack – Whiting Hackles”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *