Indkøbskurv
Gratis fragt til pakkeshop i DK, på alle køb over 500 DKK
Seatrout Open

Forrygende Seatrout Open

En hektisk Seatrout Open weekend er slut, og atter engang fik vi bevis for at de Fynske og Sønderjyske kyster virkelig kan levere varen.

Præcis 500 deltagere indvejede 132 havørreder over de 3 konkurrencedage. Det er umiddelbart langt fra indvejningsrekorden på  215 fisk fra sidste forår – og så alligevel ikke.

Dette år var fiskeområdet indskrænket en smule og mindstemålet til konkurrencen hævet til 45 cm. Trækker vi alle fisk under 45 cm. fra sidste års resultat så ender vi på ca. 120 stk. (ca. 110 stk. i 2014). Dette år blev der altså indvejet 132 over 45 cm. Så det er fair at sige at fiskeriet er mindst ligeså godt i år som de foregående.

Seatrout Open

Det blev de trofastes år i denne omgang. Fx Christian Kliem og Lars Kyhnau. De 2 udgør lidt af et sydfynsk dreamteam med hundredevis af havørreder landet hvert år. De har deltaget i et utal af Seatrout Open runder. Altid med en målsætning om, at de begge skal ende i top ti. Denne gang lykkedes det for dem. Faktisk en kæmpe præstation i betragtning af den hårde konkurrence.

Thomas Lynge har deltaget i samtlige 15 Seatrout Open runder. Til den allerførste Seatrout Open i 2001 opnåede han en 8. plads. I årene efter har han ikke været i nærheden af top ti, men det ændrede han i højgrad i år da han søndag morgen på nordsiden af Romsø med en lille rejeflue på forfanget overlistede en gudesmuk Storebælt overspringer på 67 cm og 3,76 kg.

Stort set samtidig satte Preben Kristensen fra Almind sin Pattegris i en fisk næsten fuldstændig magen til ved Nordfyn. Preben er også en af “de gamle” Seatrout Open deltagere – men første gang han vinder noget. Søndag morgen blev dermed en meget sølvskinnende morgen.

Ingen af de 2 lokale fluefiskere kunne dog slå Dan Rose Nielsen’s fra Brønshøj. Hans fantastiske 70 cm.s og 4,23 kg. fisk som tog en Sølvpil ved Sinebjerg på Fåborg kanten. Den fisk lagde sig i spidsen af konkurrencen  allerede fredag middag, og den holdt skansen hele vejen igennem, og udløste dermed drømmerejsen til Maldiverne.

 Sidst punkt på dagen var den spændende lodtrækning om et solidt Go-Fishing gavekort på kr. 22.000,-

. Michael Kristiansen fra Odense blev udtrukket. Med til den historie høre at Michael havde indvejet konkurrencens mindste fisk på akkurat 45 cm. og 0,676 kg – men den blev altså knap 500 kr. hver pr cm. eller over 35.000 kr. pr. kg, om man vil…. jo der er mange penge i havørreder.

Ved konkurrencen afslut blev der traditionen tro samlet ind til Vandpleje Fyn (vi skal jo være sikrer på grundlaget til de næste års Seatrout Open). Dennegang var der ekstra meget på spil. Det Fynske klækkeri Elsesminde har nemlig ca. 50.000 fynske smolt i overskud i år som de gerne vil sælge. Normalprisen er kr. 2,7 pr. stk., men i dagens anledning havde de Fynske lystfisker dog fået en solid rabat. Så stykprisen var ned på 1 krone.

Deltagerne samlede knap 5000,- kr. ind i bøtten – et beløb som Go-Fishing fordobler. Så allerede der var de første 10.000 ekstra smolt i hus (eller retter sagt i hav…)

Efterfølgende er indsamlingen fortsat via Vandpleje Fyns MobilPay konto – giv gerne dit bidrag også. Telefonnummeret ses på billedet her:

Har du billeder fra seatrout Open så vil vi så gerne se dem. Del dem med os via #gofishingdk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Gratis forsendelse

Til pakkeshop i Danmark, på alle køb over 500 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åbent alle ugens dage og leverer altid hurtigst mulige.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.