Indkøbskurv
Gratis fragt til pakkeshop i DK, på alle køb over 500 DKK
Michael Frödin

Frödin Flies i Go-Fishing – Mikael Frödin fluebinding

Frödin Flies i Go-Fishing – Mikael Frödin fluebinding

Mikael Frödin i sit rette element med bukket stang

Vi har hos Go-Fishing fået noget rigtigt godt og lækkert fluebinding hjem til butikken , som du vil blive meget importeret over.

Det drejer sig om Mikael Frödins fluebindingsmaterialer , der især er brugt af laksefiskere , men flere af produkterne herunder dubbingen er skabt til vores kystfluer.

Rørflue systemet er i en liga helt for sig selv og det har betydet ,at vi har lade andre mærker udgå af vores sortiment , da det ikke måler sig med denne kvalitet og finish.

Skal du binde rørfluer til årets laksepremiere eller til de grove havørreder i åen , så tjek det ud og lade dig inspirere af Mikael Frödin og de flotte materialer han har skabt.

Se bare dette lækre udvalg vi har taget hjem og som er klar til forsendelse / eller afhentning i butikken 

Så er der nyheder til fluebinderen!

Fuldt sortiment i Frödin fluebindematerialer. Mikael Frödin har gang på gang, vist at han er manden som går forrest i jagten på laks og havørreder. Han har fisket destinationer rundt i verden, som kun de færreste af os kommer til.- Erfaring som kommer til sin ret i hans serie af fede materialer til fluebinding.

Altid har han været forgænger for lakse og havørred fluebinding til fiskeri i de skandinaviske åer og elve. Jagten på den ultimative lakseflue, har altid været til stede og har om nogle sat barren for hvor fluebinding er i dag. Frödin er nok den profil, i Scandinavien der uden sammenligning er længst fremme på den front og har været det i årtier. En kæmpe inspiration til alle os med hang til fedtfinner. Micke er far, til mange af de velkendte lakseflue mønstre, vi alle kender og har været på banen i en menneskealder!

Vi er i Go fishing stolte over nu at kunne tilbyde hans flotte kvalitets materialer til fluebinding.

Cone heads til en hver lejlighed! Alle Coneheads fra Frödin flies er i Tungsten! – Derved opnår du den helt rette ballance i dine fluer.

Fits Tungsten Turbo Cones

De velkendte Turbo Cones fra Frödin, er kendt verden over og sidder på tusindevis af laksefluer og er prøvet kopieret at mange.. Men spørger du os så er der kun en Original Turbo Cone på markedet! Hele ideen med disse Fits turbo cones er at give god turbolens til fluen, og lave en effekt, som giver fluen fylde og liv.

https://www.go-fishing.dk/produkt/fits-tungsten-turbo-cones-michael-frodin/

Fits Tungstens Turbo 1/2 Cones

Halve cone heads med tungsten giver dine rørfluer en helt ny buleeffekt under vandet. Perfekt til det danske laksefiskeri! Så snart fluen lander på vandet. Vil den grundet udformningen på den 1/2 turbo cone. Straks dykke under overfladen og ned i vandsøjlen. På den måde får du en lakseflue, som med det samme kommer ned til fisken.

https://www.go-fishing.dk/produkt/fits-tungstens-turbo-1-2-cones-michael-frodin/

FITS TUNGSTEN CONES

Klassiske coneheads fra Frödin flies til dine lakse og havørredfluer! Velkendte cones som du kender dem.. Nu blot i Tungsten og med en udfræsningen i disse Cones der er helt perfekt.

https://www.go-fishing.dk/produkt/fits-tungsten-cones-michael-frodin/

FITS -RØRFLUE RØR

Skal du binde flotte rørfluer til laks og havørred, så skal du helt sikkert kigge nærmer på disse rør. Vi fører Frödin FITS tube rørfluerør i mange flotte farver, så du kan binde de flotteste fluer.

https://www.go-fishing.dk/produkt/fits-roerflue-yderroer-michael-frodin/

FITS TUNGSTEN TURBO TUBES

Et helt nyt produkt har ramt markedet! Turbo Tubes fra Frödin, hjælper dine fluer til at holde den rette profil og fylde. Med disse nye Turbo Tubes kan du tilføje dine rørfluer maksimal fylde og tilpasse vægten centralt på dine lakse og havørredfluer! Selvfølgelig i Tungsten. FITS Turbo Tubes fra Frödin, ligner intet andet på markedet, og udmærker sig ved at du binder selve materialet ind på Turbo tuben.

https://www.go-fishing.dk/produkt/fits-tungsten-turbo-tubes-mikael-frodin/

Du kan læse mere om Frödins fede nye Turbo Tubes i det sprit nye nummer af Chasing Silver!  ( 1/2019 ) Et magasin som er spækket med fedt læsestof om store laks, Steelheads, Strømvand og fluerne der fanger!

Køb det her: https://www.go-fishing.dk/produkt/chasing-silver-fly-fishing-magazine/

My Salmon Flies – Mikael Frödin Flies

Mikael Frödin har  fisket laks i en menneskealder og har fanget et hav af laks i forskellige elve og åer, så han ved hvilke fluer der fisker bedst. Hvad siger du til en bog fyldt med de flotteste laksefluer og naturligvis kun de mønster som Frödin selv bruger og som har tusindvis af laks på samvittigheden. I denne flotte bog viser Mikael Frödin hele 67 fluemønstre og beskriver hvilke materialer, der bruges for at få de flotteste og mest effektive laksefluer til dit laksefiskeri. Er du fluebinder og vil binde laksefluer, så er dette biblen du bare må eje…

https://www.go-fishing.dk/produkt/my-salmon-flies-frodin-flies/

 

My Salmon Flies - Frödin Flies ,Salmon Flies,Laksefluer,Laksefiskeri,Fluebinding,Fluebindings Bog,Mikael Frödin

SALAR SYNTHETIC SERIES

Michael Frödin

SSS Dubbing

Lækker og fyldig dubbing til krogfluer og rørfluer til laks og havørreder. Vi anbefaler denne lækre dubbing fra Frödin til dine rørfluer og ikke mindst til dine kystfluer! – Farven Nasty Rusty er eminent til Brendafluen…

https://www.go-fishing.dk/produkt/sss-dubbing-michael-frodin/

 

SSS Glitz Dubbing

Denne SSS Glitz Dubbing  er en lidt grovere dubbing, så det bruges til fyldige fluer hvor du gerne vi have masser af dubbing frem på fluen.

https://www.go-fishing.dk/produkt/sss-glitz-dubbing-michael-frodin/

 

SSS Bindetråd – Stealth 12/0

SSS Bindetråd – Stealth 12/0 En super tynd og ekstra stærk mono bindetråd, der på ingen måde kan sammenlignes med andre monobindetråde vi har haft i hånden!

https://www.go-fishing.dk/produkt/sss-bindetraad-stealth-12-0-michael-frodin/

SSS ANGLE HAIR HD

Super SSS Angel Hair HD fra Michael Frödin – En lidt kraftigere Angel Hair end den du kender. Angle Hair HD er et mix i de flotteste farver. Perfekte til dine lakse og havørredfluer.

https://www.go-fishing.dk/produkt/sss-angel-hair-hd-michael-frodin/

SSS HOLO BRAID

HOLO BRAID i den bedste kvalitet! Super flot og lækker Holo Braid til dine lakse og havørred fluer på både krog og rørfluer. Den bedste kvalitet på markedet!

https://www.go-fishing.dk/produkt/sss-holo-braid-michael-frodin/

SSS FLASH

Flot og levende Flash i mange fede og super lækre farver, til dine fluer. Flash er ofte den sidste lille og vigtige finish på dine fluer. Vi bruger denne lækre flash til både laksefluer, kystfluer og ikke mindst vores geddefluer.

 

Se bare dette lækre udvalg vi har taget hjem og som er klar til forsendelse / eller afhentning i butikken 

Se Jesper fortælle om produkterne i disse små film på vores Youtubekanal

 

Frödin Flies Dubbing – perfekt til laks og havørreder

Frödin Flies Angel Hair + Angel Hair HD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Gratis forsendelse

Til pakkeshop i Danmark, på alle køb over 500 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åbent alle ugens dage og leverer altid hurtigst mulige.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.