Indkøbskurv
Gratis fragt til pakkeshop i DK, på alle køb over 500 DKK

Fryser du på tæerne? – Vi har opskriften til varme fødder.

Fryser du også på tæerne? – Sådan holder du nemt dine fødder varme på din næste fisketur, jagttur eller på skituren..

Vinteren er over os..!
Det er ofte lige med jagten på de store overspringere på kysten.
Flyderings fiskeri i mosen efter de tunge gedder. En kuttertur efter nytårstorsken. Jagttur med kammeraterne i skoven. Eller en tur på kælkebakken med børnene hvis vi er heldige.

Ofte rammer kulden os dog hurtigt, og turen bliver afbrudt før tid.
Dette, fordi vi fryser.. Og vi rammes altid først på fingre og fødder.

Fryser vi først her, kan det være svært at genvinde varmen..

– Vi har dog løsningen her!

Ærlige ord om uldsokker!

En god uldsok giver en god varme, men det kan være på lånt tid!
Bedstemors hjemmestrikkede uldsokker, er selvfølgelig en dejlig gave at få..

Men disse sokker er dog sjældent, strikket af en god kvalitet Merino uld. Som jo koster 4 gange så meget som en almindelig rulle uldgarn. Det næste er tætheden i vævningen, Mormors uldsokker er ofte løse og uden elastik og pasform! – Eller bliver det i hvert fald hurtigt, efter et par ture. Sokkerne bliver løsere under brug, og efter endt fisketur, ligger halvdelen af sokken ude i snuden af støvlen, og her giver den hverken varme eller komfort.

En god uldsok, skal indholde en høj mængde Merino uld!
 Merino uld er den bedste kvalitet uld på markedet, og uldens egenskaber gør at den både ventilere din hud og transportere fugt væk.  
Merino uld alene er ikke nok, for du ønsker også en strømpe med god pasform, her giver eks. Lycra dine sokker bedre pasform og strech effekt. Og yderligere ønsker vi god holdbarhed på sokkerne, så de holder mange år.. Her bruges flere slidstærke fibre, som eksempel Nylon og Acryl.

Meeen! når nu vi lukker en lækker Merino uldsok inde i en 100% tæt gummistøvle, eller en neopren sok i et par waders.. Ja så kan den ikke komme til samme ret med sine gode egenskaber. Som den kan i eksempelvis et par lækre Gore-tex vandrestøvler, som er åndbare.

Her er det at Liner sokken kommer ind i billedet!
– En tynd strømpe, som faktist er vigtigere. End selve den tykke strømpe, du måske allerede bruger i forvejen..

 

Den største fejl!

Ja.. Vi ser og hører det, desværre ofte.. Tennisstrømpen!
Den største fejl du kan begå, er at “sparre” liner strømpen og i stedet finde.
Et par hverdags strømper eller tennissokker i skabet, og bruge inderst!
Disse strømper er ikke lavet med et højt indhold Merino uld, som transportere fugt..

Nej tvært imod er disse strømper lavet i bomuld, som er et produkt der..
Ja er billigt! – Men også om noget, et materiale der kan suge fugt til sig. Og derfor vil du hurtigt opleve at fryse på dine fødder. Da fugten i sokken, rammer din bare hud!

Så den effekt du ellers kan få, med en god og tyk Merino uldsok.
Den vil du aldrig opnå, med en bomulds strømpe inderst!

– Det vil være spild af penge, i et ellers fantastisk produkt der kan give masser af varme …

 

Liner Soks

Vil du have det optimale ud af dine uldsokker og holde varmen?- Så er det derfor ekstremt vigtigt, at du bruger en rigtig indersok, lavet af god kvalitets Merino uld under din uldsokker året rundt!

Både sommer og vinter er det utrolig vigtigt, med en god indersok inderst. Inder sokken eller Liner sock, som den ofte nævnes. Vil holde dine fødder tørre og transportere fugt og sved, væk fra dine fødder og videre ud i din uldsok- LINER

SOKKEN AF MERINOULD KAN OPBEVARE  OP TIL 4 GANGE SÅ MEGET  FUGT , DER DERVED VIL HOLDE FUGTEN VÆK FRA HUDEN 

Herved opnår du tørre fødder, og undgår koldsved og vabler om sommeren.
og om vinteren hvor det er koldt, vil du bedre kunne holde varmen,
fordi din hud holdes tør!

Så du vil ganske enkelt bruge en Liner sok inderst året rundt,
i dine støvler og waders. Men så variere din uldsoks tykkelse efter årstiden.. Tykke og tætvævede uldsokker når det er koldt,
og tyndere og lette uldsokker når du er mere aktiv og vejret bliver varmere..

Det gælder både om du fisker, går på jagt, vandre eller arbejder i skoven.

Ja faktisk har vi utrolig mange kunder der arbejder ude,
som benytter sig af denne optimale kombination.
– Murer, tømre, pædagoger, postbuddet og mange flere!

Så er du den aktive lystfisker, som i foråret og efteråret løber kysten tynd i jagten på en havørred? Er det ikke nødvendigvis at den tykkeste uldsok på markedet, der er det bedste valg for dig!

Liner Socks - Det bedste valg inderst!

Liner socks fra Aclima. – Her får du en lækker liner strømpe med højt indhold af Merino uld, der holder dine fødder tørre og varme!

Aclima Liner sokken, bruges som inderste lag under dine varme og tykke uldsokker. Liner sokken, transporterer sved fra dine fødder, videre ud i uldsokken, som gør at du altid har tørre fødder. Med tørre fødder holder du varmen når det er rigtig koldt, men du undgår også en klam og fugtig fod der på en aktiv dag giver dig koldsved og derved kolde fødder selv på en forårs eller efterårs dag!

Vi bruger altid en god liner sok som inderste lag året rundt. Det perfekte setup af beklædning på dine fødder. Vælg altid en liner sok og en uld sok med højt indhold af god Merino uld. Der sørger for at transportere sved fra dine fødder væk fra huden. Det sørger både for ventilation så du ikke får det for varmt. Men også for isolation, så du holder på den nødvendige varme.

Aclima Liner sok er også det perfekte valg til en god hverdags sok. Da Aclima liner sock indeholder en høj mængde Merino uld som ventilere og ikke suger fugt sig. Derved undgår du også lugtgener året rundt.

Aclima Liner sokken, er ikke stor i størrelses nummer, så er du i tvivl, så gå en størrelse op

Liner Socks - Det bedste valg inderst!

Liner socks fra Geoff Anderson i 100 % New Zealandsk Merino uld! Her får du en lækker liner strømpe med et imponerende højt indhold af Merino uld. En sok der holder dine fødder tørre og varme! Liner sokken, bruges som inderste lag under dine varme og tykke uldsokker. Liner sokken, transporterer sved fra dine fødder, videre ud i uldsokken, som gør at du altid har tørre fødder. Liner Socks er også perfekte til hverdags brug, hvor de ventilere dine fødder og holder lugtgener nede grundet det høje indhold af Merinould..

Simms Thermal Merino OTC Sokker

Meget Varme Merino uld sokker. Heavyweight Simms Merino uldsokker i kraftig kvalitet. Der sikre at denne sok er den varmeste, du kan eje til de koldeste dage i vandet. Denne kraftige sok vil holde dig varm og tilpas, under hele din fisketur. For at opnå den fulde effekt, så benyt tynde liner sokker inderst, så du får fugten væk og så vil du mærke varmen hele dagen. En blød og meget varm merino uldsok, der er ekstra slidstærk og som bliver siddende perfekt hele dagen i dine waders. Grundet den lækre strech og fleksibilitet, der er i disse sokker! Obs.! - Simms Laver også en lækker model magen til, bare i let tyndere materiale, perfekt til forårets og efterårets fiskeri!

Fisker du når vand temperaturen er oppe på + 12-14 grader, og er aktiv i dit fiskeri. Så er det en god ide at skifte den varme sok ud med en tyndere model. Akkurat som du nok også begynder at have mindre lag på resten af kroppen. Her kan vi varmt anbefale Orvis´Merino uldsokken både Heavy weight og  Mediu weight. Samt Simms midweight sokken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Gratis forsendelse

Til pakkeshop i Danmark, på alle køb over 500 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åbent alle ugens dage og leverer altid hurtigst mulige.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.