Mathias Krølle Rosenmejer Ibsen
Bestyrer

+45 2020 5620

Mathias er kommet godt fra start i det jyske, i form af en premierelaks på 11 kg i Skjern å. Han er også hjemvandt ved flere andre jyske åer - og tag ikke fejl af københavneren, han kan sit kram og deler gene ud af sin viden. Mathias går også efter havørred, på spin og flue, på kysten og han eraltid i højt humør.

Tropisk fiskeri -Spørg Mathias og du vil blive fyldt med informationer fra a-z.

Rasmus Hestehauge
Mariager Fjord ekspert mm.

Rasmus er en alsidig (knalddygtig) fisker med forkærlighed for havørrederne i Mariager Fjord. Han fisker også i søerne med alskens gummidyr efter gedder og sandart. Du finder ham også på dybere vand - ude på havet.

Lasse Andersen
Djurslands kyster – samt i Mariager og Randers fjord ekspert mm.

Utallige timer har han spenderet langs Gudenåens bredder, men ikke med en rigtig laks på land endnu. Udover gedde og laksefiskeriet i Gudenåen, så er Lasse meget aktiv langs Djurslands kyster – samt i Mariager og Randers fjord. Lasse fisker både spin og flue, men det er primært fluestangen der kommer med under armen når han drager afsted.

Sidst men ikke mindst, så er Lasse også at finde langs de mindre midtjyske havørred åer, hvor specielt Lilleåen bliver gæstet flittigt – Både med spin og flue. Så Lasse er kanon dygtig med alt fra fedtfinner, til de skarptandede i Gudenåen og på Tange sø.

Peder Pedersen
Laks - Havørreder-Tropsik fiskeri

Peder brænder for laks og havørred fiskeri og er en af landets bedste fluefiskere. Peder ved hvordan man sammensætter fluesættet uanset om det er tungt eller let. Han har kastet med de fleste fluestænger og liner, og har endda hjulpet flere producenter med udviklingen af stænger og liner.

Peder har den danske kyst og de østjyske åer som sit speciale, og bruger mange dage (og nætter) på Djurslands kyster og i Gudenåen.

Peder har desuden rejst meget og fisket i Norge, Canada og på Island, ,og senest gik turen langt ind i Nicaraguas jungle efter monster Tarpon. Alt forgår naturligvis med fluestang!
Når Peder holder ferie med familien, drager han afsted med sønnen Jonas efter rimter, hornfisk, makreller og mange andre spændende hjemlige fiskearter.

Vi holder åbent hele ugen:
Mandag  til fredag 10-18
Lørdag og søndag: 10-14

Tlf.: 20205620

Go-Fishing Århus
Agerøvej 27A
8381 Tilst