Go-Fishing Fluekast kursus i Odense

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Lær at kaste med flue hos Go-Fishing i Odense

Vi har indgået et samarbejde med en af Danmarks absolut bedste instruktører i fluekast.

René Gerken er en af syv i Skandinavien som både er uddannet to-hånds kasteinstruktør og Master i en-hånds i FFI regi. Han har undervist i de sidste 10 år, hundredvis af fluekastere og afholdt demoer i ind og udland.

Rene arbejder til dagligt som Camp Manager på Olderø fly fishing Lodge i Norge.

René vil med sin meget simple indgang til fluekastet stå for en meget underholdende dag, hvor det er kursisten som er i centrum.

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Go-Fishing Fluekast kursus i en-hånd og to-hånd flue med Rene Gerken

Enhånds kastekurser.

Kurset henvender sig til dig, som gerne vil lære at kaste med enhånds fluestang eller til dig, som bare gerne vil blive en bedre fluekaster.

På dagen gennemgår vi hvordan et fluekast virker, forskellige brugbare kast, såsom rullekast, overhåndskast og du bliver introduceret til enkelt/dobbeltræk.

Du vil også lære at se dine fejl og korrigere dem, så du i fremtiden ville have mindre fejl i dit fluekast. Vi vil også komme ind på hvilken betydning stangen, fluelinen og forfanget har for dit fluekast, så du ved helt præcis hvad som virker og hvad som ikke virker for dig.

Vi mødes kl. i butikken i Odense og efter en lille intro, har vi kort kørsels til Odense å. Hvor kurset vil foregå og dagen slutter herefter.

To-Hånds kastekursus

Bliv klar til laksesæsonen med To-Hånds flue

I foråret 2021 holder vi kurser i to-hånds ved Odense Å i Bellinge.

Kurset henvender sig til dig, som vil lære at kaste med to-hånds fluestang eller til dig, som bare gerne vil blive en bedre fluekaster.

På dagen gennemgår vi hvordan et fluekast virker, forskellige brugbare kast såsom rullekast, switch kast, underhånds kast, double spey, snake roll, og forskellige snap kast.

Du lære at se dine fejl og korrigere dem. Vi vil også komme ind på hvilken betydning stangen, fluelinen og forfanget har for dit fluekast, så du ved helt præcis hvad som virker og hvad som ikke virker for dig.

Hvis du vil låne en stang eller en line, er du mere end velkommen til dette, du skal bare huske at informere mig om det ved tilmeldelse.

Der er også mulighed for at prøve alm. Skydehoveder, skagit liner samt longbelly liner, hvis du ikke helt ved hvad du skal investere i, til dit fremtidige fiskeri.

Vi mødes kl. 12.00 i butikken i Odense og efter en lille intro, har vi kort kørsels til Odense å. Hvor kurset vil foregå og dagen slutter omkring 17.00

Husk gummistøvler ellers waders.

Yderligere information

Vælg dato her

En-hånds D. 14. April, En-hånds D. 6. Maj (Mødes i butikken 15.30), To-Hånds D. 15. April, To-Hånds D. 7. Maj

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Go-Fishing Fluekast kursus i Odense”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *