Udvidede garantier
Alle varer du køber i Go-Fishing er naturligvis omfattet af 2 års garanti/ reklamationsret jvf. Dansk købelov. Enkelte varegrupper har dog en udvidet garantiordning som du kan læse mere om her.

Vi gør opmærksom på at disse udvidede garantier ikke stilles/administreres af Go-Fishing, men derimod producenterne af nævnte vare.

s-l225

ORVIS STÆNGER De fleste Orvis fluestænger købt hos Go-Fishing er omfattet af en 25 års garanti for første ejer. Det betyder at Orvis mod et gebyr ombytter/reparerer en knækket stangdel – uanset brudårsag. Du kan enten selv sende den knækkede stang til Orvis eller lade Go-Fishing hjælpe.

Vi / Orvis opkræver p.t. et gebyr på. Dkr. 600,- som dækker det gebyr Orvis opkræver af os samt forsendelse af stangen til/fra Orvis stangfabrikken. Er stangen under 2 år gammel så betaler Go-Fishing dog gebyret + forsendelsen til Orvis.

Gebyret forudbetales inden stangen sendes til reparation.
Garantien gælder ikke almindeligt og forventet slid på øjer, kork og hjulholder m.m.

Hele stangen skal sendes til Orvis i England. Gennemsnitlig ekspeditionstid er 5 – 6 uger. Enkelte gange kan det tage længere tid. Orvis forbeholder sig ret til at ombytte evt. udgåede stænger til nye tilsvarende modeller der ligger på samme niveau som den defekte. Niveauet vurderes udfra det tekniske niveau og ikke udfra pris niveau. Det er Orvis England der giver garantien på stængerne, og derfor også deres retningslinjer der følges. Orvis forbeholder sig ret til at ændre disse løbende. Betingelserne for  Orvis’s 25 års stanggaranti. 

Ved bortkomst eller videresalg af stangen bortfalder garantien.

Scott stænger

Scott yder mod betaling af gebyr livsvarig garanti til første ejer. Dvs. at knækkede stangdele repareres/ombyttes. Der pålægges et ekspeditions-/fragtgebyr på Dkr. 600- + evt. fragt i Danmark. Gebyret betales forud til os når stangen indleveres til reklamation. De første 6 måneder efter køb er reparationer dog gebyrfri.

Hele stangen skal sendes til Scott’s rep. center i Norge. Den gennemsnitlige ekspeditionstid er 7 – 8 uger. Scott forbeholder sig ret til at ombytte evt. udgående stangmodeller til nyere tilsvarende. Der kan forekomme kosmetiske forskelle på nye/gamle dele. Garantien dækker ikke normalt og forventeligt slid af fx hjulholder, øjer, kork m.m.

VIGTIGT: En forudsætning for at stangen er dækket af den livsvarige Scott garanti er at den inden 30 dage registreres hos Scott. Dette gøre nemt online via denne formular.

Ved bortkomst eller videresalg af stangen bortfalder garantien.

Ovenstående garantibestemmelser på Orvis og Scott gælder kun for stænger der er købt hos Go-Fishing.

Vi hjælper også gerne med reklamationer på stænger købt andre steder. Her er fragt-/ekspeditionsgebyret altid kr. 1500,- uanset stangens alder.

WADERS

Go-Fishing handler kun med waders af de bedste kvaliteter og mærker. Men selv de vil blive slidt op. Nøjagtig som dækkene på din bil.

Det sker desværre, at der findes materiale eller fabrikationsfejl i et par nye waders. Sådanne fejl er naturligvis dækket af garanti. Skulle du mod forventning opleve en utæthed, som ikke skyldes almindelig brug eller et uheld, så kom straks forbi med dine waders.

Vi kan nok ikke løse problemet på stedet. Vi er normalt nødt til at tage dine waders ind til nærmere inspektion og vurdering.
Måske skal de sendes videre til en leverandør for reparation/ombytning.

Husk at medbringe Garanti seddel samt kassebon. Begge dele er nødvendige, hvis du har en waders reklamation.

Der modtages ikke reklamationer på waders, der er ældre end 2 år, eller mangler købsbevis. Vi modtager heller ikke reklamationer på waders der er købt andre steder end hos Go-Fishing.

Se her – Lap selv nemt dine waders
SIMMS WADERS/BEKLÆDNING Skulle der mod forventning opstå reklamationer på Simms waders/beklædning, skal den defekte del sendes til test hos Simms, uanset varens alder. Er der tale om materiale eller fabrikationsfejl så byttes eller repareres varen uden beregning. Er der tale om f.eks. utætheder i waders der skyldes almindelig brug, repareres varen mod et gebyr på ca. 4-500,- d.kr. Gennemsnitlig ekspeditionstid er 2  uger.

Husk at medbringe kvittering/garantibevis. Der modtages ikke reklamationer på Simms waders der er ældre end to år, men de kan stadig sendes til professionel reparation hos Simms mod betaling. Vi modtager ikke reklamationer på Simms waders der er købt andre steder end hos Go-Fishing.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *