Indkøbskurv
Gratis fragt til pakkeshop i DK, på alle køb over 500 DKK

Go-Fishing Kastekursus med Rene Gerken

Lær at kaste med flue hos Go-Fishing i Odense

Vi har indgået et samarbejde med en af Danmarks absolut bedste instruktører i fluekast 

Info om Instruktøren.

René Gerken er en af syv i Skandinavien som både er uddannet tohånds kasteinstruktør og Master i enhånds i FFI regi. Han har undervist i de sidste godt 10 år hundredvis af fluekastere og afholdt demoer i ind og udland.

René vil med sin meget simple indgang til fluekastet stå for en meget underholdende dag, hvor det er kursisten som er i centrum. 

Rene arbejder til dagligt som Camp Manager på Olderø fly fishing Lodge i Norge.

Dato og kursus former

Enhånds kastekurser. 

Kurset henvender sig til dig, som gerne vil lære at kaste med enhånds fluestang eller til dig, som bare gerne vil blive en bedre fluekaster. 

På dagen gennemgår vi hvordan et fluekast virker, forskellige brugbare kast, såsom rullekast, overhåndskast og du bliver introduceret til enkelt/dobbeltræk. 

Du vil også lære at se dine fejl og korrigere dem, så du i fremtiden ville have mindre fejl i dit fluekast. Vi vil også komme ind på hvilken betydning stangen, fluelinen og forfanget har for dit fluekast, så du ved helt præcis hvad som virker og hvad som ikke virker for dig. 

Datoer for kurser i 2021

D. 14. April
D. 6. Maj

Vi mødes kl. 12.00 i butikken og efter en lille intro har vi kort kørsels til Odense å. Hvor kurset vil foregå og dagen slutter omkring 17.00

Pris 600 kr og der er kun plads til 6 kursister. 

To-Hånds kastekursus

Bliv klar til laksesæsonen med To-Hånds flue

I foråret 2021 afholder vi kurser i tohånds ved Odense Å. Kurset henvender sig til dig, som vil lære at kaste med tohånds fluestang eller til dig, som bare gerne vil blive en bedre fluekaster.

På dagen gennemgår vi hvordan et fluekast virker, forskellige brugbare kast såsom rullekast, switch kast, underhånds kast, double spey, snake roll, og forskellige snap kast.

Du lære at se dine fejl og korrigere dem. Vi vil også komme ind på hvilken betydning stangen, fluelinen og forfanget har for dit fluekast, så du ved helt præcis hvad som virker og hvad som ikke virker for dig.

Hvis du vil låne en stang eller en line, er du mere end velkommen til dette, du skal bare huske at informere mig om det ved tilmeldelse.

Der er også mulighed for at prøve alm. Skydehoveder, skagit liner samt longbelly liner, hvis du ikke helt ved hvad du skal investere i, til dit fremtidige fiskeri.

Datoer for kurser i 2021

D. 15. April

D. 7. Maj

Vi mødes kl. 12.00 i butikken og efter en lille intro har vi kort kørsels til Odense å. Hvor kurset vil foregå og dagen slutter omkring 17.00. 

Husk gummistøvler ellers waders.

Pris 600 kr og der er plads til 5 kursister.  

Gratis forsendelse

Til pakkeshop i Danmark, på alle køb over 500 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åbent alle ugens dage og leverer altid hurtigst mulige.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.