Go-Fishing Neopren Waders sort (Lap selv måske )

(5 kundeanmeldelser)

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Go-Fishing Neopren Waders

Da der opstået udfordringer på nogle af vores waders sælger vi dem langt langt billigere – i linket fortæller vi hvad der er gået galt og hvordan du nemt lapper dem selv.

 Vigtigt – Læs dette dokument før du køber

Go-Fishing’s egne neopren waders har aldrig været særlig fancy i design, form eller farve. De blev udviklet for 30 år siden med et formål for øje.

Være vandtæt og bliv ved med det længe.

Jo vi har gennem 30 år overvejet at poppe dem lidt op, men det er ikke rigtig lykkes, for vi ved ikke hvad der skal laves om. Det gamle design virker jo, og hvorfor skulle det ikke også det.

Det er jo ikke en mobiltelefon eller en rumraket, men et par neopren waders der skal holde vandet ude – og er det ikke det sagen drejer sig om?

Læs den lange beskrivelse længere ned på siden.

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
 • 30 dages fuld returret
 • 1 – 4 dages levering
 • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Go-Fishing Neopren Waders sort (med filt såler)

Neoprenen er i den super bløde 4,5  mm der sidder rigtigt godt på kroppen. Samtidig er de meget nemme at komme ind og ud af. Pasform og den bløde neopren gør denne waders yderst behageligt at fiske i dagen lang og du slipper for waders modeller der får dig til at svømme i overskydende materialer der sidder i vejen på både ben og mave.

 • Støvlen er stadig den samme smidige og bløde udgave med neoprenfoer, der giver dig dig fuld fleksibilitet i foden og du fornemmer hvert eneste skridt du tager. Det er ikke ligegyldigt på en storstenet kyst med bølger.
 • Men læg lige mærke til snittet på støvlen…! Vi har fået specialtlavet støvlen og fået overgangen mellem neopren og støvle gjort buet. Det betyder at støvlen føles yderst behagelig at have på. Samtidig har støvlen ikke den skarpe lige kant foroven hvor utætheder ofte opstår. Tilmed er støvlen forstærket i snuden og vi har afstivet oversiden, så den ikke presses sammen når du vader dybt så du derved ikke kan bevæge dine tæer.
 • Neopren stropperne er med velcro der kan holde til et utal af påklædninger igennem mange år. Og netop stropperne i neopren løfter et stort pres fra dine skuldre, når du fisker i mange timer. De giver efter (strækker) sig når du bukker dig ned efter fisk eller kaffekoppen uden at presse sig ned i skulderne.
 • Dejlig stor frontlomme i neopren til de mest nødvendige ting (nøgler-telefon-handsker-grejæske)
 • Med Go-Fishing logo – det sætter vi kun på produkter som har vist deres styrke og kvalitet gennem mange år.

Læs mere her 

5 anmeldelser af Go-Fishing Neopren Waders sort (Lap selv måske )

 1. Henrik Ipsen (verificeret ejer)

  Helt klart den den bedste neopren waders jeg nogensinde har brugt, pasform, støvle og holdbarhed er unik.
  Har lige bestilt et ekstra par til min viv, på trods af prisen som sikkert kunne matches af andre mærker, men kvalitet koster…
  Glæder mig til at give hende dem…

 2. Henrik Hoffmann

  Den bedste neopren waders jeg har prøvet. Sidder rigtig godt og så er selve støvlen perfekt da den ikke på nogle måder klemmer om tæerne. Det vil sige at træerne ikke fryser på samme måde som i andre modeller. En perfekt waders til vinterens fiskeri.

 3. Michael Jensen

  Super pasform, især omkring støvlen med god bevægelsesfrihed.
  XL-44/45 passer perfekt til mine 1.78 og 90 kg. med plads til et par tykke strømper i den kolde tid.
  De bedste neopren waders jeg har prøvet i mange år.

 4. Brian Holdt

  God pasform og utroligt slidstærke. har ikke rigtigt noget at sammenligne med da det første par har holdt over 18 år 😉

 5. Lars-Olof Kristiansson (verificeret ejer)

  Hej. Slog till direkt på 50/50 vadare. Litet läckage höger fot, fixat. Storlek 44/45 passade mig perfekt, kroppslängd 187 cm. Sitter snyggt och blir insläppt på restauranger vid mina stadiga kustställen iklädd dessa. Inget skämt, fiskar dagligen som guide och prioriterar god mat. Dåligt fiske kan accepteras men fallerar lunch då är det mörker.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.