Indkøbskurv
Gratis fragt til pakkeshop i DK, på alle køb over 500 DKK

Go-Fishing støtter vandpleje Fyn

På Fyn er vi mange der efterhånden tager kystørreder for givet. Når forholdene og årstiden er rigtig, så er der jo godt med havørreder øen rundt, men de er altså ikke kommet med storken…!

Selvom rigtig mange fynske åer idag leverer naturlige havørreder, så er de fleste af de fisk vi fanger derude kommet til verden med en smule menneskelig hjælp.

Vandpleje, opfiskning af moderfisk, klækkeri, yngelpleje, smolt udsætninger og meget meget mere skal der til for at holde den fynske havørredbestand oppe som vi kystfiskere med god samvittighed kan høste af.

Vandpleje Fyn er en organisation under de Fynske Sportsfiskerforeninger der kæmper hårdt for at skabe fynske havørreder til alle.
Men det kræver mange frivillige hænder og penge. Begge dele er mærkeligt nok en mangelvare, i betragtning af, hvor mange af os der har glæde af resultatet.
Derfor har vi besluttet at donerer 20,- kr pr deltager af Searout Open direkte til Vandpleje Fyn og deres havørredarbejde.
Når deltagerantallet fra både forårs- og efterårskonkurrencen lægges sammen, så bliver det til et anseligt beløb, der sikrer arbejdet et stykke tid frem.

Frivillige hænder sikrer pengene dog desværre ikke, men her kan DU komme ind i billedet. Besøg Vandpleje Fyns hjemmeside og meld dig til et par årlige arbejdsdage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Gratis forsendelse

Til pakkeshop i Danmark, på alle køb over 500 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åbent alle ugens dage og leverer altid hurtigst mulige.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.