Go-Fishing støtter vandpleje Fyn

På Fyn er vi mange der efterhånden tager kystørreder for givet. Når forholdene og årstiden er rigtig, så er der jo godt med havørreder øen rundt, men de er altså ikke kommet med storken…!

Selvom rigtig mange fynske åer idag leverer naturlige havørreder, så er de fleste af de fisk vi fanger derude kommet til verden med en smule menneskelig hjælp.

Vandpleje, opfiskning af moderfisk, klækkeri, yngelpleje, smolt udsætninger og meget meget mere skal der til for at holde den fynske havørredbestand oppe som vi kystfiskere med god samvittighed kan høste af.

Vandpleje Fyn er en organisation under de Fynske Sportsfiskerforeninger der kæmper hårdt for at skabe fynske havørreder til alle.
Men det kræver mange frivillige hænder og penge. Begge dele er mærkeligt nok en mangelvare, i betragtning af, hvor mange af os der har glæde af resultatet.
Derfor har vi besluttet at donerer 20,- kr pr deltager af Seatrout Open direkte til Vandpleje Fyn og deres havørredarbejde.
Når deltagerantallet fra både forårs- og efterårskonkurrencen lægges sammen, så bliver det til et anseligt beløb, der sikrer arbejdet et stykke tid frem.

Frivillige hænder sikrer pengene dog desværre ikke, men her kan DU komme ind i billedet. Besøg Vandpleje Fyns hjemmeside og meld dig til et par årlige arbejdsdage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gratis forsendelse

På alle køb over 600 DKK. Shipping World Wide kun 99 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åbent alle ugens dage og leverer altid hurtigst mulige.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.

Psst, er du lystfisker?

Ja? Så har vi et super godt tip til dig!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores eksklusive Go-Fishing SUPERPRIS tilbud, hver uge og før alle andre!

Hey there!

Please choose your preferred language:

For customers outside the European Union

If you’re shopping from a non-EU IP address, Danish VAT (25%) is automatically deducted from all prices in our webshop. In case we can’t verify your IP address as non-EU IP address, Danish VAT will be deducted once the final shipping destination is selected in the checkout flow.

Worldwide shipping is always only DKK 99.