Indkøbskurv
Gratis fragt til pakkeshop i DK, på alle køb over 500 DKK

Go-Fishing vinker farvel til Thomas & Thomas

Efter godt 15 gode år har vi besluttet at stoppe vore forhandling af Thomas & Thomas stænger.

 

Thomas & Thomas har alle dage lavet fremragende fluestænger, men de har desværre ikke formået at forny sig og følge med tiden. Kun deres prisudvikling er fulgt med. Det har gjort at deres stænger i dag en forholdsvis gammeldags og samtidig uforholdsmæssigt dyre. Det betyder selvfølgelig at Thomas & Thomas stængerne er blevet mere end almindeligt svære at sælge.

Dertil skal lægges at behandlingsgangen på garanti-sager hos Thomas & Thomas er særdeles tung og langsommelig. Vi arbejder i dag med en tidshorisont på 4 – 8 måneder for hver reparation, samtidig med at der er skruet op for diverse gebyrer og store fragtomkostninger på hver reparation. Alt i alt noget Go-Fishing ikke længere hverken kan, eller vil lægge navn til.

Derfor siger Go-Fishing nu med vemod farvel til Thomas & Thomas.

Alle Thomas & Thomas stænger er omfattet af en livsvarig garanti på materiale og fabrikationsfejl til første ejer. Garantisager kan dog pr. d.d. ikke længere sendes gennem os, men derimod direkte til Thomas & Thomas.

Du kan downloade en service request via T & T hjemmesiden – her.

En udførlig gennemgang af Thomas & Thomas garantien findes – her.

En Thomas & Thomas garantireparation koster pt. et gebyr på US$ 50 + fragt/forsikring til og fra USA. Samlet kan det godt beløbe sig til knap kr. 1000,-. Det er mange penge for at få en stang af ældre dato repareret.

 Derfor vil vi godt give dig et godt ombytningstilbud.

 Hvis du aflevere din gamle Thomas & Thomas stang til os, og i stedet køber en Orvis Helios eller Hydros stang så giver vi en god rabat.

 

 

Vælger du en Orvis Helios der koster for en-hånds modellerne kr. 6000,- i udsalg så giver vi                                                                                                                                                              kr. 2000,- i rabat.

(Helios Switch og Helios 2-hånds koster henholdsvis kr. 6500,- og 8500,- – her gives også kr. 2000,- i rabat ved bytte)

 Vælger du en Orvis Hydros der koster kr. 4000,- i udsalg så giver vi      kr. 1000,- i rabat.

 Det eneste du skal gøre er at komme forbi vores butik i Odense eller Haderslev for at vælge din nye Orvis stang. Husk din gamle Thomas & Thomas stang hvis du vil gøre brug af byttetilbuddet.

 Men husk tilbuddet gælder KUN til og med august måned 2010.

 Vi håber at se dig i en af vore butikker.

Med fluefiskerhilsen

Team

Go Fishing

 P.S.:Alle Orvis stænger er omfattet af en 25 års totalgaranti der dækker alle brud, og skulle det ske at en Orvis stang knækker uanset årsag så er reparationsprocessen meget hurtig. Often 2 – 4 uger, og de første 2 år er det gebyr og fragtfrit.

Du kan læse mere om Orvis Helios – her.

og Orvis Hydros – her. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Gratis forsendelse

Til pakkeshop i Danmark, på alle køb over 500 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åbent alle ugens dage og leverer altid hurtigst mulige.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.