Go-Fishing’s Forårs Flue Sortiment
649,00 DKK Tilføj til kurv

Go-Fishing’s Forårs Flue Sortiment

649,00 DKK

Kun 1 tilbage på lager

Go-Fishing’s Forårs Flue Sortiment – Fluer til kystens havørreder!

Her får du et fedt udvalg af vores favorit havørredfluer til kystens havørred fra det tidlige forår og frem til sommeren rammer.

Vi har pakket vores favoritter i en lækker flueboks, så du har de optimale fluer til en hver tænkelig situation til havørredfiskeri i fjord og på kyst, hvad enten du er fluefisker eller spinne fiskeri der fisker med ophænger flue eller med bombardaflåd.

Du får:

2 x Pattegrisen – Salmon. – En flue de fleste kender og ikke uden grund. Pattegrisen kan fiskes året rundt og med de originale spey fibre har den et svæv i vandet som ingen andre fluer.

2 x Høtyven – Den nye klassiker, der hurtigt er blevet en af kystens favorit reje fluer, der med sine gummiben giver fluen et let og lokkende svæv i vandet.

2 x Wiggle Worm Flashy Brown – Hvis ikke du endnu har prøvet en flue med wiggletail, så er det tiden! Wiggle worm har en lækker gang i vandet ved selv langsom indtagning – noget fiskene elsker

2 x Omøbørsten – Børsteorme skal der til i foråret, men ofte er de gode sammen med en mere farverig flue. Denne er ikke for lang og er helt perfekt fisket som ophænger over en større flue.

2 x UV Kobberbassen – Vores absolutte favorit når der snakkes ophængerflue! Vi har tilført den lidt kedelige klassiske kobberbasse en smule fluorescens der giver fluen mere opmærksom hed!

2 x Fjordrejen – Salmon – En super lille reje imitation til kystens havørreder – Denne variation i salmon som altid fisker godt, fisk den gerne som ophænger eller hvis fiskene er svære plejer den at virke.

2 x GoFi Polar Magnus – Vores bud på den klassiske Polar magnus, her får du en flue der er tilføjet lidt ekstra pink dubbing under front hacklet for mere synlighed.

2 x Fjordrejen – Winter – En super lille reje imitation til kystens havørreder – Denne variation i hvid som fisker godt når vandet er koldt. Fisk den også gerne som ophænger over din ende flue.

Alle fluerne er leveret i en fed 2-sidet vandtæt flueboks. – Så der er massere af plads til alle dine andre favorit fluer i boksen.

Go fishing´s Forårs Flue Sortiment!

Vi har været så heldige at få nogle af landets bedste fluebindere til at binde lidt lækre kystfluer til vores forårs sortiment! – Her finder du Dansk bundet Pattegrise, Høtyve, Kobberbasset, Wiggle worms med flere – Din garanti for kvalitet!

– Fluerne kan købes her på vores webshop, men du finder dem naturligvis også i en af vores butikker. Vores Pattegrise i Limited Edition er bundet på de bedste saltvandskroge og altid med de originale Whiting Spey hackler nøjagtig som originalen. Samtidig har vi brugt så mange fluorescerende materialer som overhovedet muligt, fordi det virker!

 

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
  • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Dette er en af Go-Fishings luksus kystfluer der er bundet af de bedste materialer hele vejen igennem
Bundet på  Ahrex fluekroge eller ligende kvalitets fluekroge der er super stærke og skarpe og bag ved stikket sidder flere af Danmarks bedste fluebindere, der kan lave flotte og holdbare kystfluer.
Vi stiller store krav til vores Luksus fluer og ikke mindst hvem der får lov til at binde dem til os og ikke mindst til dig.
Luksus kystfluer er ikke bare bundet af de bedste materialer, men det er også kystfluer der er gennnemtestet af mange dygtige og ihærdige fluefiskere, der ved hvad en god kystflue skal kunne præstere og holde til fisk efter fisk.
Så når vi skriver luksus fluer , så er det ikke magiske fluer de er bare bundet rigtigt godt. Materialerne er der ikke gået på kompromis med med og så er de testet på mange fisk af dygtige lystfiskere, der både fisker med bombarda – ophænger og ren fluestang.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Go-Fishing’s Forårs Flue Sortiment”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.