Go-Fishing/Vision Kust Glasklare skydehoved Float

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Fantastisk kystskydehoveder som vi har udviklet sammen med Vision. Kasteegenskaber bedre end noget andet du har prøvet, og dertil stort set usynlige på vandet. Det er noget der batter når der fiskes i klart kystvand. Læs den lange beskrivelse om linerne og deres tilblivelse.

Monter dem med et Orvis Mirage taperet fluocarbon forfang og den skydeline du foretrækker. Så skal du bare se løjer, eller rettere mærke løjerne for KUST skydehovedet er svært at se…

Gratis forsendelse på alle køb over 600 DKK
 • 30 dages fuld returret
 • 1 – 4 dages levering
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Glasklare kystskydehoveder Go-Fishing/Vision Kust

I 10 år har vi arbejdet sammen med nogle af verdens bedste fluelinefabrikanter i udviklingen af de helt optimale skydehoveder til vores danske kystfiskeri. Det er blevet til nogle store succeser gennem årerne.

Det startede med Scierra’s Scandinavian Saltwater hovederne. Så udviklede vi den videre og den proces blev til Zpey Scandic Saltwater, og senest har vi haft en tyk finger med i spillet, da RIO udviklede deres Coastal Seatrout serie.

Hver gang har vi formået at forbedre, tilføre og ændre, så hovederne er blevet nemmere at kaste langt med. Nye stangtyper har også sat sit præg på udviklingen.

Når noget i forvejen godt skal forbedres, så handler det om konstant at udforske, udfordre og udnytte den nyeste viden omkring taperinger og materiale sammensætninger. Prøver du et Scierra Scandinavian skydehoved i dag, så er det bestemt ikke dårligt – men RIO’s Coastal er bare bedre. Udviklingen/forbedringerne kan tydeligt mærkes.

Men udviklingen er heldigvis ikke stoppet, så nu lancerer vi det fjerde og ultimative trin på kystskydehovedernes evolutionsstige.

Go-Fishing/Vision KUST glasklare skydehoveder.

Vision KUST skydehoved

 

Fra ideen blev født til det færdige resultat, er der gået 18 måneder. Med udvikling, tilpasning, test og yderligere tilpasning efterfølgende.

Vi har øget længden en smule, til præcis 10 meter på alle størrelserne. Det er faktisk en svær og dyr proces at lave skydehoveder med den samme længde og tapering men i forskellige vægte. Vi kunne have gjort som tidligere, og som andre stadig gør i dag, hvor man starter med det tungeste hovede i den optimale længde. Derefter klippes der så bare af bagenden indtil vægtene passer til de forskellige lineklasser. Det medfører at de små klasser bliver væsentlig kortere end den tungeste. Det er den nemme og billige løsning for producenten, men den dårligst for dig. Et 10 meter kystskydehoved + 12’ fods forfang fungerer for de fleste og under 95 % af alle fiskehold optimalt. Uanset om det er til en klasse 5 eller 8 stang.

Go-Fishing Vision KUST

Derudover har vi gjort bagtaperingen kortere, men samtidig flyttet en stor del af vægtfylden bagud i skydehovedet. Det betyder på godt dansk, at hovedet er lidt tungt i måsen. Det sikrer et helt fantastisk ”svæv” i luften. Bagenden ”hænger” i slutningen af kastet. Hvilket gør at linebuen åbner til sidst når farten aftager, og dermed hjælper til at forfanget strækker rigtigt godt. Det kommer især til sin ret, når der er en smule vind (og hvornår er der ikke det ved kysten…?).

Hvordan vægten præcist er fordelt, det forbliver en hemmelighed mellem Vision og os. Vigtigst for dig er jo også, at KUST skydehovederne kaster som en drøm.

Selvfølgelig er KUST hovederne med lækrer små svejsede loops i begge ender. Det bagerste markeret med farve, så du aldrig er i tvivl.

Og sidst men ikke mindst – vi har gjort det næsten usynligt…!

Vision KUST skydehovedet betegnes glasklare, og det er det også. Måske ikke så klart som et nypudset krystalglas. Men mere som et godt slidt ølglas der har været lidt mange gange i opvaskemaskinen.

Er der blot de mindste krusninger så kan du simpelthen ikke se skydehovedet på vandet, og det kan havørreden selvfølgelig heller ikke. Sammenlignet med et massivt hvidt, blåt eller anden farve flydende skydehoved så virker KUST hovedet som lidt af en revolution i forhold til at fiske diskret og ubemærket gennem badekaret, over revet, til fisk i overfladen eller ved fjordens lavvandede hotspots.

 

 

Go-fishing Vision KUST glasklare kystskydehoveder

Se skydehovedet i aktion i havørredfilmen Spring Time silver.

4 anmeldelser af Go-Fishing/Vision Kust Glasklare skydehoved Float

 1. Jørgen E Svendsen

  Dette skydehovede spiller maks og jeg kan kun anbefalde at prøve det.
  Jeg var lidt skeptisk på 2 punkter, det ene var at jeg normalt går med ca 16 Gram på min sage one 697, og nu skulle jeg forholde mig til om jeg ville op eller ned i vægt da linen “kun” fåes i 15 – 17 – 19 – 21G.
  En anden ting jeg var bekymret over var at den er 10 meter (jeg har normalt gået med ca 9 Meter) så jeg var lidt bekymret for om den ville hænge i bag kastet, Nå men jeg fik en kort snak med Claus som anbefalde mig at vælge 17 Gram til min sage one 697, jeg kørte forbi Haderslev og hentede en line på 17 gram, og så afsted til kysten for nu skulle den testes. Det var HELT vindstille, såååå nu skulle den stå sin prøve med min bekymring om den ville hænge i bag kastet, den bekymring blev dog manet fuldstændig til jorden, line kaster som en drøm, den har et helt utroligt godt svæv (selv i helt vindstille vejr), den er helt utrolig let kastende, selv om jeg fisker linen næsten helt ind, er det 2 blind kast, så er linen ude af øjerne og afsted med den, jeg kastede ca 22-25 meter helt ubesværet, og hvis jeg lagde lidt kræfter i kom jeg nok tæt på de 28-30 meter, det syndes jeg er helt ok i vind stille vejr, jeg bruger coatede skydeline da jeg bøvler for meget med nylon/flatbeam eller hvad det nu hedder, men kan man styre det og bruger det på en dag med lidt vind til at bære linen, så siger det Aus wienersnitzel og vil jeg anbefalde at have nok skyde line på hjulet (det blir der brug for 😉 ).

  En positivt ting mere der fortjener ros er øjet til at koble på skyde linen, den er simpelthen så super fin, at med coatede skyde line, så køre det igennem øjerne helt ubesværet, man ligger næsten ikke mærke at der er en samling 😉

  Skal jeg komme med et punkt som kunne forbedres, så er det øjet i enden af linen som jeg syndes er lidt stor og som ligesom ikke blir strammet til når man montere forfanget med en løkke til løkke, men helt ærlig så er det simpelthen bare en detalje som jeg fint kan leve med.

  Til sidt vil jeg sige tak til Claus for arbejdet med at få udviklet denne line, det er simpelthen verdens klasse, jeg skal helt sikker have den der hedder SLOMO, så er mit kyst fiskeri dækket 100%

  K&B til alle jer med fisker

 2. Kim Lundkvist (verificeret ejer)

  Det var med store forventninger jeg kastede mig over den nye glasklare Vision Kust line.
  Desværre viser det sig at den er meget langt fra at leve op til mine forventninger om at den kan erstatte min gamle Ace line.
  Jeg finder KUST linen alt for lang og har meget vanskelig ved at kontrollere den i kastene, da jeg skal bruge adskillige (mange) blindkast for at accelerere linen op til kast. Samtidig, og nok mest på grund af dens længde, kan jeg ikke få den til at arbejde blot nogenlunde i den evindelige blæst vi har her ved Limfjordens kyster.
  Så efter min mening har Vision slet ikke ramt plet denne gang, som de gjorde med den gamle enhånds Ace line (som desværre ikke kan findes på hylderne mere). Den kan tumle forholdene og den viser at Vision jo godt kan. Linerne jeg sammenligner har samme vægt og er flydende, men Ace linen er klippet ned til 8,2 m.

  • Go Fishing

   Hej Kim Tak for din anmeldelse. Vi er heldigvis alle forskellige. Nogle er til de korte, andre til de længere skydehoveder. Derfor synes jeg ikke man kan sige at Vision generelt har ramt forkert her. Det har de selvfølgelig for dig og andre der foretrækker korte skydehoveder, men de har ramt helt plet for os der godt kan lide de lidt længere hoveder. De bedste hilsner Claus Go-Fishing

 3. søren

  Tjaa,

  Jeg synes også det var en anelse for langt/tungt, men kortede det ca 65 cm, så nu kører det top lækkert

 4. Danni (verificeret ejer)

  Køb en Rio efter min mening

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *