Indkøbskurv
Gratis fragt til pakkeshop i DK, på alle køb over 500 DKK

Gofi Wiggle Worm Flashy – Børsteormsflue

Wiggle Worm – Børsteormsflue

Her får du den optimale børsteormsflue til kystens havørred, som specielt i foråret elsker når børsteormene sværmer. En livlig og særdeles effektiv kystflue når havørreden går på jagt efter de lækre og livlige børsteorme i fjorden og på kysten. – Men prøv denne flue året rundt, ikke mindst en varm sommer aften på revet.

Børsteorme er et meget vigtig fødeemne for havørreden. Mest i foråret, men faktisk finder kystfiskeren børsteorme i maven på havørreder hele året rundt. – Et let bytte og en god mundfuld næring.

Det er forholdsvis nemt at binde en flue der ligner en børsteorm i form, farve og silhuet – Her er opfundet mange fine børsteorms fluer, udfordringen kommer for alvor når fluen også skal opføre sig ormeagtigt i vandet. – Her er wiggle tails det rette materiale at tilføje fluen.

Gofi Wiggle Worm fluen sig virkelig ud, når den trækkes i et jævnt glid gennem vandet så bugter halen fuldstændig som den ægte vare. Ingen anden børsteormsfluer kan byde på et så naturtro bevægelsesmønster som en flue med wiggle tail bundet i enden.

Denne børsteorms flue er monteret med et kuglehoved forrest på krogen. Så når du laver en pause i indtagningen, vil fluen søge roligt mod bunden og halen fortsætter sin lokkende gang i vandet.

Gofi Wiggle Worm Flashy Kystflue er nem at kaste med selv på en let fluestang og selvfølgelig også suveræn hvis den fiskes bag et bombarda flåd. – De syntetiske materialer giver fluen liv i vandet og suger ikke for meget vand.  

Vi binder gerne vores wiggle worm i to farver..

  • Flashy Black – Det perfekte valg til let grumset vand og de mørke dage, da den mørke model giver bedre synlighed. Også det rette valg til de lyse sommer aftener.
  • Flashy Brown – Den lyse model, som viser sit værd på de stille og solrige dage, denne model er at foretrække når vandet er sprit klart, og alle andre fluer svigter..

Gofi Wiggle Worm Flashy Kystflue

Er du ikke selv fluebinder, så har vi gjort det let for dig. Du kan nemlig købe vores børsteormsflue her.  

2 stk. KUN kr. 79,-

Denne flue er perfekt både til fluefiskeren og til spinnefiskeren, fisket bag et bombarda flåd.

Husk! – Børsteormene er der året rundt, og er altid på havørredens menukort.

Måske optræder børsteormene ikke i så store mængder året igennem, som de gør her i det tidlige forår. Men ser en havørred eksempelvis din børsteormsflue en sommer dag, kan den med sikkerhed huske den fra ta´ selv buffeten i foråret! Og derfor er en børsteormsimitation altid værd at prøve. Hvis du ved at fiskene er på pladsen.. Måske er det netop i år at du, som en af de første rammer en sværmning.. Ja måske har du allerede hørt om andre. Der nu har set børsteorme i vandkanten, eller måske fanget en havørred. Med mavesækken fuld af orme.. Ja så er det netop nu du skal rykke, efter disse meldinger hvis du skal ha del af kagen..

Knæk & Bræk!

Jesper Lindquist Andersen

Måske ses vi derude til en gang ormefest.

Her Kenneth Birler fra Fishing Lodge Fyn med en flot overspringer der ikke kunne stå for en langsomt fisket Wiggle worm i sort..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Gratis forsendelse

Til pakkeshop i Danmark, på alle køb over 500 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åbent alle ugens dage og leverer altid hurtigst mulige.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.