Gofi Wiggle Worm – Komplet Bindesæt
229,00 DKK Tilføj til kurv

Gofi Wiggle Worm – Komplet Bindesæt

229,00 DKK

(1 kundeanmeldelse)

Kun 1 tilbage på lager

Gofi Wiggle Worm – Komplet Bindesæt

 • I dette materiale bindesæt medfølger materialer til at binde den sorte model Wiggle worm.

Se video herunder hvordan du binder fluen WIGGLE WORM.

Du får dette komplette bindesæt til en af kystens bedste og mest livlige børsteorms fluer, der vil få enhver havørred på kysten eller i fjorden til at flytte sig mange meter for at indtage denne flue.

Når du tilføjer en Wiggle tail til fluen, så får du en så livlig og lokkende flue at du tro at du har en levende børsteorm på krogen.

Her får du den optimale børsteormsflue til kystens havørred, som specielt i foråret elsker når børsteormene sværmer. En livlig og særdeles effektiv kystflue når havørreden går på jagt efter de lækre og livlige børsteorme i fjorden og på kysten. – Men prøv denne flue året rundt, ikke mindst en varm sommer aften på revet.

 • Flashy Black – Det perfekte valg til let grumset vand og de mørke dage, da den mørke model giver bedre synlighed. Også det rette valg til de lyse sommer aftener.
 • Flashy Brown – Den lyse model, som viser sit værd på de stille og solrige dage, denne model er at foretrække når vandet er sprit klart, og alle andre fluer svigter..

Børsteorme er et meget vigtig fødeemne for havørreden. Mest i foråret, men faktisk finder kystfiskeren børsteorme i maven på havørreder hele året rundt.

– Et let bytte og en god mundfuld næring.

Det er forholdsvis nemt at binde en flue der ligner en børsteorm i form, farve og silhuet (The Real børsteorm er et godt eksempel), udfordringen kommer for alvor når fluen også skal opføre sig ormeagtigt i vandet. – Her er wiggle tails det rette materiale at tilføje fluen.

Gofi Wiggle Worm fluen sig virkelig ud, når den trækkes i et jævnt glid gennem vandet så bugter halen fuldstændig som den ægte vare. Ingen anden børsteormsfluer kan byde på et så naturtro bevægelsesmønster som en flue med wiggle tail bundet i enden.

Denne børsteorms flue er monteret med et kuglehoved forrest på krogen. Så når du laver en pause i indtagningen, vil fluen søge roligt mod bunden og halen fortsætter sin lokkende gang i vandet.

Gofi Wiggle Worm Flashy Kystflue er nem at kaste med selv på en let fluestang og selvfølgelig også suveræn hvis den fiskes bag et bombarda flåd. – De syntetiske materialer giver fluen liv i vandet og suger ikke for meget vand.

Du får i dette bindesæt alt hvad du skal bruge til fluen Wiggle Worm:

Materiale liste:

Krog: Ahrex NS110 Streamer

Belastning: Bead Heads

Hale: Wiggle Tails

Krop: Cactus Chenille

Hackle: Polar Chenille

Obs! – Bindetråden tænker vi du selv har noget liggende, og ellers kan du købe en rulle her: Bindetråd

 

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
 • 30 dages fuld returret
 • 1 – 4 dages levering
 • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

1 anmeldelse af Gofi Wiggle Worm – Komplet Bindesæt

 1. Jonas Erbs

  Har ikke det komplette sæt, men alle løsdelene og har nu bundet og solgt 100 af disse børste orme.
  De er simpelthen for vilde i vandet og vi prøvede allerede i 2016 denne type børsteorm med stor succes.
  Det kan på det varmeste anbefales og prøve kræfter med denne nye type børste orm som er så nem og binde og nem og kaste med på selv let grej som fx klasse 5 eller 6.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.