Indkøbskurv
Gratis fragt til pakkeshop i DK, på alle køb over 500 DKK

Gratis Fiskeguide til Havørred

Her finder du 2 små film som er en online fiskeguide til havørred. 

Vi følger Claus Eriksen og Thomas Hansen , der deler ud af de mange små tips og tricks der kan give dig en nemmere genvej til flere fangster. 

Havørredfiskeri er ikke nemt men det kan sagtens lade sig gøre på egen hånd, men med disse 2 små fiskeguides kommer du hurtigere til succes og får den rigtige forståelse for at fiske havørreder. 

Faktisk kommer der flere brugbare tips som mange  havørredfiskere også kan lære af som feks flere online medier der kan hjælpe dig ude ved fiskevandet. 

En ting er vigtigt ! Man bliver aldrig udlært som havørredfiskere og der kommer hele tiden ny viden – nye produkter og ændringer i naturen som påvirker fiskeriet på godt og ondt . 

Se med og lær fra nogle af landes bedste havørredfiskere. 

Fiskeguiden – Havørred: Eksperternes begyndertips 1

Gordon P. Henriksen har teamet op med to af Danmarks dygtigste havørredfiskere: Claus Eriksen og Thomas Hansen, som bl.a. er kendt fra filmene ”Havørredens Hemmeligheder”. Her giver de deres vigtigste tips til begyndere der gerne vil fange deres første havørred. I det første afsnit af to handler det om HVAD man fisker med og HVORDAN man affisker pladser effektivt. De tre fiskere fremviser udstyr, forklarer teknikker og har en masse lærerige indbyrdes snakke. 

Vores mest populære produkter til havørredfiskeri

Fiskeguiden – Havørred: Eksperternes begyndertips 2

I andet afsnit i serien om begyndertips til havørredfiskeriet fortæller Claus Eriksen og Thomas Hansen hvordan man bliver bedre til at være ”På det rigtige sted på det rigtige tidspunkt”. Gordon P. Henriksen er vært og beder de to eksperter fortælle om HVOR og HVORNÅR man har bedst chance for at få succes med havørredfiskeriet. Der bliver fisket på de fynske kyster, men fremfor alt snakket om hvordan man udvælger de bedste fiskepladser – og hvilke konkrete tidspunkter og forhold forskellige pladser fisker bedst under. 

Læs vores mange artikler på vores havørredblog

Kom igang med kystflue

Her kan du læse en grundartikel om, hvordan du bedst kommer igang med kystfluen. Her finder den erfarende måske ikke så meget nyt, men er

Læs mere »

10 kystfluetricks

10 giftige kystfluetricks der (måske) gør forskellen. Et par gode tricks kan enhver fisker bruge. Vore fluetosse Claus Eriksen er fuld af velprøvede tricks. Nogle

Læs mere »
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Gratis forsendelse

Til pakkeshop i Danmark, på alle køb over 500 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åbent alle ugens dage og leverer altid hurtigst mulige.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.