Greys K4st Combo
1.499,00 DKK 1.399,00 DKK Vælg muligheder
Tilbud

Greys K4st Combo

1.399,00 DKK

-7%
Ryd

Greys K4st Combo

Mange går med en lille drøm i maven om at starte op med fluefiskeriet, men det kan være svært og uoverskueligt at gå i gang. Begreber om stænger, hjul, liner og forfang kan skabe mere forvirring end afklaring. Derfor kan man med fordel vælge et færdigt sæt som en start. Her kommer Hardys datter selskab, Greys, med et rigtigt fint starter sæt. Stang, hjul, line og etui følger med, og du mangler derfor bare en håndfuld fluer for at komme igang.

Der findes 2 modeller i denne combo, og det vil klart være til din fordel, at vælge den model der passer bedst til dit fiskeri.

9′ #5 Å og put and take.

En #5 vil være at sammenligne med en let spinnestang. Den er sjov at fange fisk på, og giver dig mulighed for at præsentere dine fluer let og delikat. 5eren er meget udbredt til fx Å fiskeri efter bæk- og havørred, eller til puttens grove ørreder.

9,6′ #7 Kyst, store Å ørreder og laks

#7 stangen er meget allround. Den er især populær til kystens havørreder, og de åer der enten rummer laks, eller store havørreder. Den har masser af power, både til kast og til at fighte store stærke fisk.

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
  • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Greys K4st Combo

  • Greys kvalitet (Hardys datter firma)
  • Lækre 4 delte sæt
  • Inkl etui til stang/hjul

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Greys K4st Combo”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.