Greys Landingsnet
399,00 DKK Vælg muligheder

Greys Landingsnet

399,00 DKK

Ryd

Så har du altid styr på din fangstnet

Greys Landingsnet

Der findes mange landingsnet derude, og vi har set de fleste. Men skal vi kåre en vinder, så må det altså blive modellen Greys Landingsnet!

Greys nye Scoop model 2020 landingsnet, er så gennemført. At det i vores øjne, bliver svært at hamle op med. Jo der findes håndlavede net, der er super flotte, men ingen vil holde så længe som dette landingsnet fra Greys.

Nettet er produceret i gummi, der ikke rådner og som tørre meget hurtigt efter det har været vådt. – Og så er der ingen fiskekroge der sidder fast i nettet.

Netop gummimaskerne er med til at give, en meget skånsom landing af fisken. Hvilket betyder, at fisken ikke tager skade. Hvis den eventuelt skal genudsættes. Det gælder både for store og mindre fisk, der måtte landes i nettet. Du behøver derfor ikke at trække dem på land eller håndlande dem med eventuelle skader til følge.. ingen kroge der sætter sig fast i netposen, da den er af gummi.

Dette er det ultimative kystnet, til dig der ikke gider en landingshandske .

Håndtaget er lavet i hårdt plast, med en kraftig magnet i bunden. Der gør en landing af fisken til en leg, når nettet skal løsnes fra ryggen. ( se bare filmen med Senja længere ned)

Ja det bliver vist rigtigt meget, i Sea Trout Battle serien. Så nyd hvor effektivt og ubesværet, en landing kan gøres.

Selve rammen er i let aluminium, der holder nettet højt på overfladen når det ligger der.

Størrelse på Small – Ørred modellen

Brede 28 cm 

Længde 39 cm

Størrelse på Medium – Kyst modellen

Brede 33 cm 

Længde 46 cm

Størrelse på Large – Kyst modellen

Brede 38 cm 

Længde 50 cm

 

Alle modeller er med en god dyb og rummelig netpose. Som sikre en god og sikker landing af fangsten!

Gratis forsendelse på alle køb over 600 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Greys Scoop Landingsnet

Nettet findes i 3 versioner – Ørred & to kyst modeller, så du kan finde det landingsnet der passer til dine behov.

Når du bruger et landingsnet så kan du hurtigt og effektivt lande dine fisk skånsomt og du vil på sigt miste langt færre fisk. Du kender sikker den situation, hvor du står langt ude i vandet uden net – eller hvor du skal slæbe en fisk ind på land for derefter at genudsætte den igen.

Det har fisken ikke godt af og her vil dette nye Greys Landingsnet blive din bedste ven. Tjek bare billederne hvor Thomas Graversen lander en stor flot havørred i kystmodellen. Eller der hvor en tynd og mindre fisk  holdes skånsomt i nettet, for at blive afkroget og derefter modtage sin frihed igen – uden skader vel at mærke.

At du kan få et så godt og billigt landingsnet til din fisketur, hvor du er kan være meget skønsom over for fisken er vel i sig selv en oplevelse værd.

Se dette klip fra Sea Trout Battle day 2 – Hvor Senja viser hvor effektivt magneten og nettet virker, når fisken skal landes.

Greys Landingsnet

 

Yderligere information

Vælg Model

Small "ørred", Medium "kyst", Large "kyst ")

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Greys Landingsnet”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *