Grønlandske Skumfluer Til Fjeldørred

Grønlandske Skumfluer Til Fjeldørred

35,00 DKK

Ryd

Grønlandske Skumfluer Til Fjeldørred

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
  • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Grønlandske Skumfluer Til Fjeldørred

Går turen til de grønlandske fjelde efter de smukke og velfightende fjeldørred. Så skal du altid give dig den oplevelse og udfordring at fange mindst et par fjeldørred på skumflue. At se en grov fjeldørred gå til overfladen og angribe en streamende skumflue, der drøner på tværs af elven. Er noget af det fedeste fiskeri der findes hvis du spørger os! – Vi har gentagende gange fisket Grønland, og bliver ved med at komme tilbage for at opleve den smukke natur og ikke mindst der forrygende fiskeri der findes deroppe.

Skumfluer er et must hvis turen går til Grønland efter fjeldørred, men er også en super flue til tørfluefiskeri efter laks, eller de grove bækørreder i åen eller en go havørred i sommer natten.

Black – Fluen du skal fiske på de mørke og overskyede dage eller hvis lyset mangler om  natten på den flotte himmel med midnatssol. Den sorte farve giver en god silhuet med en grå og kedelig himmel.

Red over Purple – Denne flue har vi ofte haft succes med i det hurtige vand hvor den har god synlighed. Men også i fjorden har denne flue været god til både fjeldørred og fjordtorsk.

Blue over White – Når solen står højest på himlen har vi haft stor succes med de lys farver gerne fisket med lidt fart over det spejlblanke vand i de mere stille pools og søerne.

Orange over White – Den sikre allround, som har både det hidsige og det mere lyse og diskrete. Denne farve kan ofte være en game changer i dit fiskeri.

Purple over Pink – Til de dage og pools hvor fiskene bare er i biddet, skift da din streamer til en hidsig skumflue og få de vildeste oplevelser med skumsprøjtende takes i overfladen.

Tan over Brown – Der er bare dage hvor de hidsige farver kan blive for meget og der er brug for de mere neutrale farver. Du kan også finde pools med fisk der har stået i elven længe og her er brunlige farver ofte gode.

Fisk skumfluerne så de streamer i overfladen på tværs af åen, Så vil du opleve hvordan en grov fjeldørred vil følge fluen med en stor bule i overfladen bag fluen, noget der er svært vanedannende.

Vi føre disse skumfluer i mange farver, og de er alle bundet af lokale fluebindere og af de bedste materialer og stærkeste kroge fra Ahrex

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Grønlandske Skumfluer Til Fjeldørred”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.