Indkøbskurv
Gratis fragt til pakkeshop i DK, på alle køb over 500 DKK

Gule rev tur i Pindsen.. konge vejr og Måler sej..

Gule rev tur i Pindsen.. konge vejr og Måler sej..

 

Lørdag morgen da solen stod op var vi igen på vej ud på en havtur fra Hanstholm og sikke et vejr-havblik og skyfrit ligesom man drømmer om.

Det kunne kun blive en god dag så måtte vi se om fiskene også ville lege med.

De første stop på stenene var der ikke mange stænger der bukkede.. så videre til nyt område.Her var der fint med tobis torsk, efter et par timer havde alle mand godt med fisk i baljen mest torsk op til 5 kg.

Gule Rev

 

Strømmen var også taget af og vi lå næsten helt stille ikke så godt. Men helt perfekte forhold til at kigge nærmer på nogle vrag  så det gjorde vi og det var en god beslutning , større torsk og mørk sej kom på dæk helt op til 11,5 kg og flere lige under de 10 kg sikke nogen fisk og de sloges helt vildt,  vi fiskede forskellige vrag nogen var beder end andre som altid. Enkelte langer blev det også til.

En fantastisk dag på revet, tak til alle deltagerne for en god stemning, næste tur er den 11 August hvor vi håber på at finde nogle af de helt store torsk som er på jagt efter konge tobisen som typisk trækker ind på stenen som de helt stor fisk mellem 10 og 25 kg. Er efter. Det sker typisk i slutningen af juli og staten af August så vi krydser finger.

Kun få ledige pladser tilbage

Gule Rev Gule Rev Gule Rev

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Gratis forsendelse

Til pakkeshop i Danmark, på alle køb over 500 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åbent alle ugens dage og leverer altid hurtigst mulige.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.