Hardy Ultradisc Reel Black
Priser fra: 2.199,00 DKK Vælg muligheder

Hardy Ultradisc Reel Black

Priser fra: 2.199,00 DKK

Ryd

Vi smider en 20 eller 30 Ibs stærk og holdbar bagline på dit nye fluehjul , så du er klar til drømmefisken og den vilde fight.

Køb nu - Betal senere
×

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

203 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 2.199 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 203 kr. Samlede kreditomkostninger 228 kr. Samlet tilbagebetaling 2.427 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 20,28%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Læs mere

Hardy Ultradisc Reel Black

Hardy Ultradisc UDLA reel black er en 2021 nyhed fra Hardy. Hardy har satset på at designe et ultra letvægts hjul, men med en meget stærk konstruktion, da hjulet har Hardys nye patenteret full frame ramme.

At hjulet er “full frame” betyder at hjulet har en ydre ramme hele vejen rundt, så din skydeline ikke stikker af, ud gennem spolen og derved kan lave ballade. Full frame konstruktionen sikrer også et mere stabilt hjul, med et minimum af tolerancer – så hjulet føles som en drøm at hjule ind og fighte fisk på.

Disc-drag systemet er bygget op med flere, enormt stærke carbon skiver, der sikrer dig en super jævn og fantastisk stærk bremse!

Hjulet er produceret i 6061 Aluminium som giver Hardy muligheden for at lave et hjul, som er 20% lettere end sin forgænger.

Hardy Ultradisc reel black vil give dig muligheden for at få stærkt – let og rigtigt flot hjul. Uanset om du er til Å, sø eller kyst fiskeri. Samtidig er det i farver, der matcher Hardys HBX stang helt fantastisk.

Hjul konstruktionen er Large Arbor – hvilket betyder at du kan vinde meget line – hurtigt. Genialt, specielt hvis fisken svømmer mod dig.

Samtidig er hjulet det letteste disc-drag hjul, som Hardy nogensinde har lavet. Det skal bare prøves og mærkes!

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Hardy Ultradisc Reel Black

  •  Carbon disc bremse system
  • 6061 ALuminium
  • 20 % lettere end sin forgænger
  • Large Arbor – Henter hurtigt din løsline hjem
  • Ny letvægts Full-frame

 

Yderligere information

Vælg størrelse

3000 #2/3/4, 4000 #3/4/5, 5000 #4/5/6, 6000 #5/6/7, 7000 #6/7/8

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hardy Ultradisc Reel Black”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *