Hardy Ultralite NSX To-hånds fluestang
Priser fra: 6.799,00 DKK Vælg muligheder

Hardy Ultralite NSX To-hånds fluestang

Priser fra: 6.799,00 DKK

Ryd

Hardy Ultralite NSX To-hånds fluestang

Hardy har lige haft 150 år jubilæum og endnu engang viser de med deres nye to hånds fluestang, at de tænker ud af boksen og leverer et produkt af aller højeste kvalitet.

Denne Ultralite NSX To-hånds fluestang giver dig en enormt kraftfuld og afbalanceret klinge som er lettere, har en forbedret føling samt bedre kasteegenskaber, end nogensinde set før fra Hardy.

Klingen på stangen er bygget i en SINTRIX NSX konstruktion som yder en rå-power både i kast, samt under fight med fisken. Derudover er stangen udstyret med keramisk inlined titaniums recoil guides, samt har et aluminium og carbonfiber custom hjulsæde, for en ultimativ letvægts- og holdbar stang.

Den lækre aktion i denne stang gør det muligt at hente alle krafterne fra bunden af stangen og den kan derfor præsentere fluen enormt præcist og hurtigt, uden at svingningerne ødelægger det optimale kast.

Stængerne kommer i et vælg af størrelser og modeller, hvilket betyder at der er en stang til alle situationer. Ydermere kommer stangen kommer med en hardcase, så den er sikret under transport.

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
  • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hardy Ultralite NSX To-hånds fluestang”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.