Hardy Zephrus SWS
Hardy Zephrus SWS
Priser fra: 5.799,00 DKK3.500,00 DKK Vælg muligheder
Tilbud

Hardy Zephrus SWS

Priser fra: 5.799,00 DKK3.500,00 DKK

-42%
(1 kundeanmeldelse)
Ryd
Køb nu - Betal senere
×

Finansier dit køb

Vælg løbetid:

175 kr. pr. måned

Ved et samlet kreditbeløb på 3.500 kr. over 24 mdr.: Månedlig ydelse 175 kr. Samlede kreditomkostninger 696 kr. Samlet tilbagebetaling 4.196 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 19,62%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres. Læs mere

Hardy Zephrus SWS

Hardy Zephrus SWS fluestængerne har i den grad ændret vores syn på Hardy ..

Vi troede som så mange andre, at Hardy kun var noget for gamle mænd i nye biler , men hvor har vi dog taget fejl af dette..

Derfor er vi da også ekstra stolte over ,at kunne præsentere den nye Hardy Zephrus SWS flueserie i Go-Fishing.

Hardy Zephrus SWS er bygget på den prisvindende SINTRIX 440 teknologi , der sender denne stangserie helt i top blandt de mange kendte saltvandsstænger på markedet.

Hardy Zephrus SWS stængerne leverer styrke – energi – ynde og præcision  som ikke tidligere er set til denne pris. Lad os bare sige det rent ud – de stænger er bestemt værd at overveje, når du skal finde den næste stang som skal bruges som din foretrukken fluestang.

Som et af de få mærker så har serien Hardy Zephrus SWS startet deres serie fra klasse # 5 og den stang har i den grad givet os en oplevelse af den positive af slagsen.

Med en vægt på kun 103 gram for en 4 delt klasse 5 stang med fight dub , så er Hardy Zephrus SWS serien en af de letteste på saltvandsmarkedet af fluestænger.

 

Gratis forsendelse på alle køb over 600 DKK
 • 30 dages fuld returret
 • 1 – 4 dages levering
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Hardy Zephrus SWS

Info:
SINTRIX® 440 klinge konstruktion
REC® black pearl skydeøjer
Hurtig aktion i hele serien
Saltvandsbestandig hjulholder
Aluminium rør

Alle stængerne er 4 delte

Hardy Zephrus SWS 9 fod # 5 – 103 gram

Hardy Zephrus SWS 9 fod # 6 – 102 gram

Hardy Zephrus SWS 9 fod # 7 – 109 gram

Hardy Zephrus SWS 9 fod # 8 – 114 gram

SINTRIX® teknologien er en af de små ting der gør den store forskel , når vi snakker udvikling og styrke i fluestænger. 3M har med deres patenteret SINTRIX® gjort det muligt at fjerne mest mulig resin “lim” imellem kulfiberne , så vægten på klingen nedsætte og styrken og holdbarheden forøges.

Det tog folkende fra Hardy og 3M hele 2 år at få dette sammensat, så både ingeniører og stangdesignerne kom frem til det færdige resultat.

Hardy Zephrus SWS 

Er bygget på SINTRIX® 440 teknologien som giver klingen helt op til 60 % mere styrke end traditionelle kulfiberklinger.Og giver klingen en vægtreduktion på hele 30%

Prøv en af Hardy Zephrus SWS fluestængerne og du vil forstå hvorfor vi blev så imponeret over dem..

Stænger i denne liga koster mange penge, men her har Hardy holdt prisen nede, så alle der vil have en stang der kan præstere det maksimale kan have råd.

 

1 anmeldelse af Hardy Zephrus SWS

 1. k___hansen (verificeret ejer)

  December 2016, efter 15 år som kystfluefisker måtte jeg pga. en gammel skade i kastearmen beslutte mig for at at fiskevejen frem af rettet skulle være med spin.. så alt mit fluegrej blev solgt til “højestbydende”.

  Efter at have brugt 2017 på spinnefiskeri må jeg erkende at det har kriblet i finger hver gang jeg var ude eller så en fluefisker når jeg var afsted med mit spinneudstyr…

  Det er nu blevet 2018 og jeg kan simpelhen ikke få fluefiskeri ud af hovedet, udover år 2017 har jeg de sidste 15 år kun fisket med flue, lidt surfen på nettet læse læse læse fandt jeg frem til at i år vil jeg gå andre veje ift. stang valg, jeg har altid gået med et #8 setup fra Amerikanske anerkendte mærker mens mine fiskebuddy’s har gået med #5-7 af forskellige mærker.

  Efter endnu mere læsning på nettet blev jeg hooked på Hardy, Hardy har for mig været no go da jeg synes de har virket lidt gammeldags, konservative og måske ikke har været gode nok til at fremhæve dem selv ift. alle de store amerikaner som jeg altid har gået med (Loomis, Scott, Sage) som altid har brugt det sidste nye af det nye inde for bindemidler, karbon osv. osv.

  De Hardy eksempelplar jeg har set igennem tiden har bare ikke “talt til mig” som de mere “anerkendte” mærker har gjort det, men men med deres zephrus sws model var min interesse vagt, alt i alt virker den som en pind lige noget for mig og med Hardy’s anerkendte kaste og fiskeegenskaber kunne det jo ikke gå helt galt.

  Især hardy zephrus sws vagte min interesse, bla. pga. monteringen, alle de rosende ord den har fået de fleste steder, bevares ikke alle har været begejstret men sådan er det jo med alle stænger…

  Jeg kontaktede go-fishing (hvor jeg altid har fået god service) og spurgte efter Niklas som jo er Hardy ambassadør, efter en del snakken frem og tilbage med +/- endte det med en Hardy Zephrus SWS #6, et passende hjul, line, forfang osv. osv.

  Jeg var lidt spændt på at modtaget mit nye flue setup som denne gang var købt hjemme fra sofanen, Niklas havde samlet hele setuppet for mig hvilket jeg nu selv plejer at gøre.. men det fik Niklas lov til denne gang og det er gjort til UG.

  Grejet blev modtaget dagen efter afsendelse og må nok erkende at både fit og finish er lige i skabet, både korken, lakeringen og alt andet spiller lige op med de helt store Amerikaner og tilmed 1000-3000kr billigere end hvad jeg plejer at give for en fluestang, se det klasse! og noget man kan li 🙂
  Der er nu gået over en uge siden modtagelse af det nye grej, men pga. konens og mit arbejde samt vejret har der ikke været til at komme ud til fiskevandet desværre..

  Men d.d. kunne jeg ikke vente mere og selvom jeg har ungerne selv da konen har vagt måtte jeg bare ud og prøve, det blev kun til græskastning denne omgang, men prøves det skulle det nye setup..

  Hold nu op en lækker #6er, stangen lader nemt, god følse i bagkastet, har ingen dingel dangel i spidsen når man sender linen afsted, den er helt rolig, hvilket jeg ikke havde forventet af en #6er, kastelængden er der heller intet at komme efter, den ligger rigtig tæt op af mit #8er setup dog uden alle de kræfter jeg brugte med min #8er. Nå men efter en times tid stod jeg stadigvæk med et stort smil som da jeg sendte linen afsted i første kast, sikken et setup jeg har fået samlet til kommende sæson!

  jeg ser frem til at komme ud og fiske rigtigt! og få fanget, fighte nogle fisk på min #6’er som på ingen måde belaster min kastearm som mit #8er setup plejer at gøre det, bevares jeg har ikke kastet med fluestang en hel sæson og skal lige igang igen, men tror ikke det kommer til at give problemer.

  Til Niklas skal der lyde et stort Tak! for god kompetent rådgivning, service m.m. thumbs up her fra.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *