HARE HOVED MED ØRER – TIL DUBBING
Hare Hoved med Ører – til dubbing

Hare Hoved med Ører – til dubbing

59,00 DKK

På lager

Hare Hoved med Ører – til dubbing

Helt hoved fra Europæisk hare i Natur. Her er dubbing til masser af fluer. Selvfølgelig til hareøre-nymfen, men også til masser af klassiske kystfluer såsom Magnus, sandhesten m.m. Bland evt. en smule flash dubbing i og få en rigtig god effekt.

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Hare Mask – Hoved med Ører – til dubbing

Et Hare Hoved med Ører, er et ægte klassisk produkt, men desværre også et produkt som mange moderne fluebindere ikke helt forstår værdien af.  Den stammer tilbage fra en tid, hvor man bandt mange ørredfluer, både vådfluer, tørfluer og nymfer, og vægtede de forskellige farvenuancer højt. Og ser du på et Hare Hoved med Ører, vil du se at hårene varierer utrolig meget, dels i farver, men også i struktur og længde. Du har en mulighed for at lave en krop, der varierer fra det lyseste til det mørkeste, men i brunlige nuancer.

Mange berømte fluer er gennem tiderne blevet bundet med haredubbing. De to berømteste er nok March Brown, der daterer sig tilbage til den mørke middelalder, og den mere moderne Hares Ear Nymph, der findes i enhver nymfefiskers fluebox i en eller anden version.

Heldigvis har Hare Hoved med Ører også en plads i mere nutidig fluebinding, og specielt kystfluefiskere, der bruger mindre rejer og tanglopper, har taget dette materiale til sig.

Du kan bruge hårene som de er, men du kan også bruge haredubbing som “bund” i en mixet dubbing, med f.eks fluorescerende farver blandet i. Haredubbing har den samme egenskab som også kanindubbing har, nemlig at den binder fibrene godt sammen.

Det produkt vi sælger som Hare Hoved med Ører, er naturligvis præpareret, så der ikke går utøj i det, men husk alligevel at lukke posen ordentlig efter brug.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hare Hoved med Ører – til dubbing”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.