Hare’s ultra dubbing

Hare’s ultra dubbing

30,00 DKK

Ryd

Hare´s ultra dubbing

Klassisk hare dubbing, til nymfeer og kystfluer. Her er dubbing til masser af fluer. Selvfølgelig til hareøre-nymfen, men også til masser af tanglopper og kystfluer. Bland evt. en smule flash dubbing i og få en rigtig god effekt.

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
  • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Hare´s ultra dubbing

Hare dubbing, er et ægte klassisk produkt, men desværre også et produkt som mange moderne fluebindere ikke helt forstår værdien af.  Den stammer tilbage fra en tid, hvor man bandt mange ørredfluer, både vådfluer, tørfluer og nymfer, og vægtede de forskellige farvenuancer højt. Og ser du på et Hare Hoved med Ører, vil du se at hårene varierer utrolig meget, dels i farver, men også i struktur og længde. Du har en mulighed for at lave en krop, der varierer fra det lyseste til det mørkeste, men i brunlige nuancer.

Her får du dog en fyldig pakke dubbing. Med et godt mix af hår fra hele hoved regionen på haren.

Mange berømte fluer er gennem tiderne blevet bundet med haredubbing. De to berømteste er nok March Brown, der daterer sig tilbage til den mørke middelalder, og den mere moderne Hares Ear Nymph, der findes i enhver nymfefiskers fluebox i en eller anden version.

Heldigvis har Hare dubbing også en plads i mere nutidig fluebinding, og specielt kystfluefiskere, der bruger mindre rejer og tanglopper, har taget dette materiale til sig. Klassikere som Magnus, Frede og Sandhesten gør sig også vældig godt med hare dubbing på kroppen.

Du kan bruge dubbingen som den er, men du kan også bruge haredubbing som “bund” i en mixet dubbing, med f.eks fluorescerende farver blandet i. Haredubbing har den samme egenskab som også kanindubbing har, nemlig at den binder fibrene godt sammen.

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hare’s ultra dubbing”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.