HODGMAN Caster Neopren Waders
HODGMAN Caster Neopren Waders
1.299,00 DKK Vælg muligheder

HODGMAN Caster Neopren Waders

1.299,00 DKK

(1 kundeanmeldelse)
Ryd

HODGMAN Caster Neopren Waders

Skal du bruge et par neopren waders og vil du have en god kvalitet, så skal du prøve denne HODGMAN Caster Neopren Waders.

Vi har netop været på udstilling og da vi så disse neopren waders hænge i hjørnet med fastmonterede støvler med ” 200g Thinsolate” påtrykt, så måtte vi bare hen og se nærmere på dem.

HODGMAN Caster Neopren waders er i den grad en lækker waders der vil give dig mange nye fordele..

Støvlen er blød og lækker med stålsvang og det lækre og meget varme isoleringsmateriale 200g Thinsolate giver din fødder masse af varme i de kolde måneder.

Neoprenen i disse neopren waders er en smidig og blød model, der med sine 3,5 mm tykkelse , giver dig den ultimative bevægelsefrihed og får dine HODGMAN Caster Neopren Waders til at sidde helt perfekt .

  • Knæ forstærkninger
  • Brystlomme
  • Fingervarmer med skrå adgang.
  • Filt model med høj hæl

Prisen for sådan en waders kvalitet burde koste langt mere og bare alene den forede Thinsolate støvle er alle pengene værd hvis du ikke vil fryse om vinteren.

Gratis forsendelse på alle køb over 600 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

HODGMAN Caster Neopren Waders

Den faste støvle på denne HODGMAN Caster Neopren Waders er med til at gøre det hurtigt og nemt at komme på fisketur. Bruger du waders med løs støvle så tager det dobbelt  så langt tid at få sine waders på .

Når det er vinter og vandet er koldt , så vil du ofte komme til at fryse i et par åndbar waders eller neopren waders , hvis du benytter en løs vadestøvle. Det skyldes at der ikke er plads nok og derved er der ikke luft imellem dine fødder og støvlen og netop denne luft er med til at holde dine fødder ekstra varme .

Skulle det ske at du efter lang tid i vandet skulle få lidt frysende fornemmelse , så virker det gode gamle tricks ,med at vippe med tæerne i den fastmonterede støvle – det har du nemlig plads til i denne model HODGMAN Caster Neopren Waders.

Det ville aldrig kunne ske i en waders med en løs vadestøvle..

Er du til vinterfiskeri og fiskeri når der bare er lidt koldt så er HODGMAN Caster Neopren Waders et rigtigt godt valg.

Yderligere information

Vælg størrelse

9-42, 10-43, 11-44, 12-45, 13-46

1 anmeldelse af HODGMAN Caster Neopren Waders

  1. Flemming Møller

    Meget behagelige, og med god plads.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *