HØtyven – Luksus Kystflue

HØtyven – Luksus Kystflue

35,00 DKK

På lager

HØtyven – Luksus Kystflue

Vores HøTyve rejefluer er bundet af lokale fluebindere og med de bedste materialer! Bundet på Ahrex NS122 Light Stinger # 6 – Denne rejeflue til kystens havørreder er med gummiben og flash for at give fluen ekstra liv og lokkende effekt i vandet. En kystflue der gør det godt både forår, sommer og efterår. De orange gummiben, munddele og bindetråden giver fluen ekstra synlighed og udløser ofte hugget ved selv de sværeste havørreder..

HøTyven er en rejeflue opfundet af Troels Holstein Kaa i 2022, og allerede en rejeflue der har vist sit værd!

Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
  • 30 dages fuld returret
  • 1 – 4 dages levering
  • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

HØtyven – Luksus Kystflue

Dette er en af Go-Fishings luksus kystfluer der er bundet af de bedste materialer hele vejen igennem
Bundet på  Ahrex fluekroge eller ligende kvalitets fluekroge der er super stærke og skarpe og bag ved stikket sidder flere af Danmarks bedste fluebindere, der kan lave flotte og holdbare kystfluer.
Vi stiller store krav til vores Luksus fluer og ikke mindst hvem der får lov til at binde dem til os og ikke mindst til dig.
Luksus kystfluer er ikke bare bundet af de bedste materialer, men det er også kystfluer der er gennnemtestet af mange dygtige og ihærdige fluefiskere, der ved hvad en god kystflue skal kunne præstere og holde til fisk efter fisk.
Så når vi skriver luksus fluer , så er det ikke magiske fluer de er bare bundet rigtigt godt. Materialerne er der ikke gået på kompromis med med og så er de testet på mange fisk af dygtige lystfiskere, der både fisker med bombarda – ophænger og ren fluestang.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “HØtyven – Luksus Kystflue”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.