HotShot In-Line Go-Fishing Limited Edition

HotShot In-Line Go-Fishing Limited Edition

79,00 DKK

(1 kundeanmeldelse)
Ryd
Gratis forsendelse på alle køb over 500 DKK
 • 30 dages fuld returret
 • 1 – 4 dages levering
 • Betal med MobilePay
Tryg og sikker E-handel

Beskrivelse

Hansen HotShot In-Line Go-Fishing Limited Edition

Hvis du følger lidt med i fangsterne omkring Fyn, så har du måske også hørt at Kent Andersen, som jo også står bag de så velkendte storfangere som Stripperen og Snapperen også har udviklet denne HotShot.

Go-Fishing  har nu opdateret dette fantastiske inline  blink og taget den til nye og moderne højder med de mest lækre og sprøde farver , der er ren magi for havørrederne.

Farver er nøje udvalgt og kombineret ud fra de mest populære farver og hvilke farver der fanger bedst ….

Dette er en  Limited Edition og der findes kun i et begrænset parti.

Blinket kaster som en drøm og danser afsted i vandet med hotte bevægelser til følge..

At havørreden ikke kan stå for dette blink, bevidner Kents egne fangster om. Kent har testet blinket på de fynske havørred og en hel del har til følge måtte en tur op og vende i hånden.

Dette HotsShot blink skal findes i enhver havørrede fiskeres æske , da det simpelthen er eminent til at fange havørreder under alle forhold.

Black Dot:En super farve når de grå nuancer fanger godt og de sorte pletter synliggøre agnet markant ( især i smågrumset vand)- det røde hugpoint trigger fisken til at hugge ved krogen.

Goby:  Goby efterligner et af havørredens favorit byttedyr i foråret og efteråret, hvor de æder sig fede og mætte i de mange kystnære kutlinger- en farvekombi der efterligner den ægte helt suverænt.

Green Yellow Line: De mest populære farver sammensat ud fra de mest fangende farver når havørreden jager bla tobiser og netop den lille Yellow line blinket har- giver en særlig effektiv kombination.

Lærlingen: Farven er helt tilbage fra 80érne hvor de populære blink som filur og trumf havde stor succes med denne kombination – farven var udgået i i næsten 20 år, men vores gamle lærling fik den igen op at køre og han har om nogen af succes med denne kombination – derfor navnet lærlingen.

OB: Den hvide farve er suveræn hele året og Kent Andersens “eneste rigtige” farve han tro på , men vi har tilsat lidt blå da laks og havørreder tiltrækkes af de blå nuancer ( det er gammel visdom at blåt er godt til laks) som Fynboer var navnet nemt – derfor OB , men det kunne nu også havde været en FCKér….

Pearl/ Silver:Den suverænt bedste kombination når havørreden jager sild og brisling langs kysten.Vi har set det hundredvis af gange, at netop denne kombination har en særlig tiltrækning på de grove store fisk – især de blanke der går efter større måltid ….

Sunrise: Den måske kedeligste farve – men en særdelses effektiv kombination der ikke må undværes i æsken. Sunrise er super effektiv når det er tidlig morgen eller sen aften ( giver tydelige kontraster ) og er derved langt mere synlig i vandet. Modsat når der er høj sol, så virker Sunrise farven dæmpet og mere neutral og det kan havørreden ikke modstå – de færreste havørreder hugger på meget synlige blink i høj solskin…..

Yderligere information

Vægt

12 gram, 18 gram

Farve

Black Dot, Goby, Green Yellow Line, Lærlingen, OB, Pearl/Silver, Sunrise

1 anmeldelse af HotShot In-Line Go-Fishing Limited Edition

 1. Allan Wissmann (verificeret ejer)

  Det er Hansen hotshot. Godt nok udviklet af Kent Andersen. Men det er ikke den hotshot Kent Andersen selv. Det burde fremgå tydeligt.

  • Niklas Albrechtsen

   Hej Allan
   Du har helt ret 😉 det får vi natuligvis skrevet ind, men når det er sagt så er disse blink stadigvæk super gode og med den rigtige gang- vi har bare tilføjet de lækre nuancer og farver ud fra vores ønsker til effektive blink ..
   Dbh Niklas

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.