Indkøbskurv
Gratis fragt til pakkeshop i DK, på alle køb over 500 DKK

Hvor fa…. blev havørrederne af..

Marts var jo det vildeste.

Seatrout Open slog alle rekorder. Vi red på havørredbølgen for bare få uger tilbage, men så pludselig lige midt i påsken skete der et eller andet. Fiskeriet blev dårligere og noget svært…Hvad er der dog galt…?

Bare rolig. Det er det samme hvert år – vores hukommelse svigter bare nogle gange (er vi ved at blive ældre…?)

Jeg har søgt lidt i arkiverne og fundet disse gamle blogindlæg der beskriver nøjagtig det samme forløb fra de senere år:

 

Vi har endda i 2008 og 2013 brugt stort set samme overskrift så det svære fiskeri burde ikke komme bag på os – men det gør det sjovt nok alligevel hvert år…..!

Den svære periode er dog indtruffet lidt tidligt iår. Det skyldes det varme forår og den milde vinter. Men bare rolig bliver bedre igen – endda rigtigt godt tror jeg med de fine fisk der trods alt er derude. I 2010 prøvede jeg at forudsige hvornår det gode fiskeri kom i dette Go-Fishing blogindlæg – dengang holdt det nogenlude stik. Så jeg vover pelsen, og siger det bliver det samme i år.

Indtil da skal vi hygge os med hornfisk iblandet enkelte havørreder. Gedder, en jysk laks, en aften tur med tørflue i en ørredsø. Måske nogle aborre i Odense Å eller hvad med en gang fladfisk…. jo der er nok at tage fat på…

Vi ses derude

Claus

 

 

diverse 009

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Gratis forsendelse

Til pakkeshop i Danmark, på alle køb over 500 DKK.

30 dages fuld returret

Fuld tilfredshed eller pengene retur. Uden diskussion!

1 – 4 dages levering

Vi har åbent alle ugens dage og leverer altid hurtigst mulige.

100% sikker betaling

Dankort / MasterCard / Visa / Viabill / MobilePay / PayPal.